Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Guys, ASAP! :) Does anyone work at a CPA firm rn? Or employed as a professional (e.g., engineer, lawyer manager)? Do you get paid based on the Labor Act requirements?
-
сори, ответил
-
🇺🇸 Зaпoлняeм фopмы быcтpo и без ошибок! Отзывы и комьюнити более 3000 чел., говорят об этом! 🔹 Пoлит. yбeжищe I-589 Цeнa зaпoлнeния 140 дoл., включaя истopию пpecледoвaния. 🔹 Paзpeшeниe на paбoтy I-765 🔹 Ускopeннoe пoлyчeниe SSN и WA. 🔹 Cпoнcop по пpoгpaммe U4U. 🔹 Пopyчитeль для СВР Оne. 🔹 Keйc и иcтopия. 🔹 Смeнa мecтoнaхoждeния. 🔹 Peгиcтpaция фиpмы в CШA. 🔹 Пoлyчeниe гpин-кapты. 👉 Гpyппа в опиcaнии пpoфиля!
-
ВАРЕНИКОЛІПІННЯ! 🗓️ Субота, 11 листопада ⏰ 13-16 год 📌 501 4th Ave, New Westminster Holy Eucharist Cathedral ☕🍪 Запашна кава, смачне печиво та приємне товариство чекають вас 💛💙 Разом ми можемо зробити більше! Додаткова інформація: [email protected] Якщо у вас є бажання допомогти, але ви не маєте змоги у суботу - запрошуємо у п'ятницю о 17:30 на підготовчий етап. Пишіть: [email protected] Дуже цінуємо ваш час💙💛
-
Термінове оголошення про вакансію Ранкова зміна та вечірня зміна - Досвід роботи не обов'язковий - Трохи англійської, ви також можете це зробити > Надішліть мені приватне повідомлення
-
Пише правду, значить реальна!
-
Доброго всім дня, любі українці. Допоможіть нам, будь ласка! Я благаю вас, не залишайтеся в стороні, не будьте байдужими. Я і моя донька, тимчасово живемо у місті Одеса,разі виходить так, що я не маю постійної роботи так, як і не маю постійного заробітка. А так я з Херсону. Я прошу всіх не байдужих, всіх тих, хто може допомогти нам копійкою, - не залишайтеся в стороні, краще спробуйте поставити себе, на моє місце. Я розумію що зараз війна, і що є постраждалі сім'ї, яким допомога потрібна набагато більше чим нам. Але, якщо тут є люди, у яких є можливість допомогти і нашій родині теж, відпишіть мені в пп, будь-ласка! Ми всі батьки, і всі віддамо все, задля наших дітей, але все, що я могла зробити, я вже зробила, залишилася єдина надія на вас!