Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Кроме улицы Хастинг и Рядом которые в центре не очень бы советовал в Ванкувере , так же кроме Сюрей , вот в Южном Сюрее ближе к Америке там нормально . East Vancouver тоже не очень если вы с детьми
-
Привіт всім💛💙 Скажіть будь ласка чи хтось буде завтра збиратися, щоб подивитися разом бій Усика з Джошуа?
-
Привіт усім! Ми з хлопцем шукаємо квартиру у Ванкувері вже 3 тижні 🥲 Він має job offer у Burnaby в engineering consulting company, я в пошуку роботи в ІТ, ми маємо референси від попередніх роботодавців, бюджет оренди до $2500, вже мали багато онлайн-переглядів і оглядів вживу і все-одно зняти дуже складно, як у Burnaby, так і в інших прилеглих містах.
Поділіться, будь ласка, якимись лайфхаками/порадами щодо цього 🙂 P.S Писала Анні Бонд за рекомендаціями людей з груп, але вона запитала у нас наші деталі декілька днів тому і відтоді не чути нічого(
Дякую!
-
А о котрій бій буде? І які пропозиції?
-
По 1 зателефонуйте їй По 2 пропонуйте заплатити декілька місяців на перед. По 3 Якщо є друзі в Канаді запитайте чи можите вы дати їхні контакти і чи зможуть вони якщо потрібно буде поручитися за вас. 4 можете запропонувати на 50$-100 більше 5 потрібно показати що у вас є гроші на рахунку 6 важіль квартиру в якій ви зараз живете як попереднє житло Якщо ще щось згадаю напишу
-
Не раніше 1-ої ~ 2-ої дня. Час неточний, тому що це боксерський поєдинок, а вони завжди так)
Пропозицій окрім Kozak у мене на жаль немає, так як я у Ванкувері буквально кілька тижнів)
-
Чудово! Вже назбирується компанія💪
Мова йшла про Kozak Ukrainian Restaurant Але в будь якому випадку в них телевізору немає, тому той варіант відпадає
-
Можно и на улице посидеть где-то или в доме каком-то (у кого-то) У меня тв нету 😁
-
1 сек, бой завтра?
-
Завтра срадостью но не могу... Юбилей с женой и решили провести весь день вдвоём