Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Так а навіщо рекламувати захід, який пройшов майже 3 місяці назад?
-
Хто зможе допомогти перекласти речі сьогодні, будь ласка, дайте відповідь у особисті повідомлення
-
Матрас Queen size. Купляли новим, використовувався близько 3-х місяців. Віддаю за чисто-символічний презентик 😉(цукерки, шоколадка) Річмонді, район Лансдаун
-
Доброго ранку. Продам банку сухого молока Сімілак 2 та баночку готового молока Сімілак2 за 25$ обидві. Локація Річмонд Фото прикріпляю внизу
-
Здається кімната на кордоні з Бернабі Коквітлам, 5 хвилин до скайтрену, 5 хвилин до продуктових супермаркетів. З усіх питань звертайтесь до особистих повідомлень
-
Доброго дня! Підкажіть, чи можна у Ванкувері купити готовий торт Наполеон? Може, хтось знає ))
-
Приветствую😜 есть подработка в новом формате web2 и web3 технологий -до 2 часов -от 100$ в день -можно с телефона пишите + в лс кому интересно💋
-
Доброго вечера! ❗️🤠Дополнительный доход в сфере цифровых активов 🔞От 18 лет и старше! 👺не наркотики, не вебкам,не эскорт! жаль что нету такого) 👍Стабильные и высокие доходы от 500$ в НЕДЕЛЮ 🕶Все покажем как и что делать ❤️Можно совмещать с основной работой! Для дополнительной информации пишите в ЛС пожалуйста!
-
Доброго вечора усім, шукаю співмешканців на 1 або 15 грудня щоб зняти будинок \ таунхаус у Сурі, Ленглі, Річмонді, Барнабі, Коквітламі. Якщо у Ванкувері буде хороша пропозиція – теж розгляну. Взагалі я гнучукий щодо локації, для мене більш важлива ціна і умови. На разі маю пару варіантів у Сурі – пишіть в пп, скину фото, ціна біля $800 за спальню для однієї особи, мастер бедрум із своєю ваною = 1200 за 2-х осіб. Чому я схиляюсь до будинку ніж до 2х кімнатної квартири: - Більше місця як в плані кладовки так і простору у будинку – як правило це великий зал та велика кухня, більші кімнати - наявність паркомісця \ гаража - Як правило вийде дешевше в перерахунку на кімнату Переваги квартири: - Менше головної болі із співмешканцями, лекше і швидше знайти руммейтів. Якщо ми говоримо про будинок – той хто орендує на своє імя той буде мати знижку яку ми можемо обговорити. Причиною є відповідальність яку на себе бере головний орендар та ризики з пошуком руммейтів якщо хтось зїжає. Одразу скажу що лендрорди не хочуть щоб у кімнаті жило по 2 особи (5 кімнатний будинок = 5-6 осіб) Думаю лише у мастер бедрум можна посилити 2х Шукаю людей без дітей, так як сам не одружений хлопець. Про мене: не пю, не курю, в молодості був спортсменом. 11 вечора – 8 ранку тихий час – музику слухати, кіно дивитись у навушниках, без гостей, криків і шуму – сам зобовязуюсь і прошу від інших. Коли хтось в 1 ночі починає їсти готовити і включає собі ютуб на кухні, а іншому ставати на 6 ранку на роботу – перспектива така собі. Прибирання будинку по черзі кожного тижня (пилосос, миття підлоги, кухня, туалети, ванни)
-
Здається кімната на кордоні з Бернабі Коквітлам, 5 хвилин до скайтрену, 5 хвилин до продуктових супермаркетів. З усіх питань звертайтесь до особистих повідомлень
-
🔴🔴🔴💲👻🔴👻🔴🟠🔴🟠 📍Нужны люди из 🇨🇦 Канады и 🇬🇧 Британии 😀 Ваша задача будет фоткать промокоды с упаковок чипсов Doritos. 💰Работа абсолютно ЛЕГАЛЬНАЯ✅ 💲Заработок около 200💵 в день. 🔴 Писать только сюда➡️ @richgartt
-
-
Здравствуйте, кто летел через Лондон? нужна консультация по Визе)
-
-
Усім доброго вечора, шукаю руммейтів щоб засилити 5 кімнатний будинок. 1 людина на кімнату, мастрер бедрум – 2 людини. Будинок дуже гарний, новий та просторий, велика вітальня та велика кухня студія – може одночасно готовити кілька чоловік. Ціна за кімнату буде $850, мастер бедрум для 2-х осіб $1300. Surrey Guildford (північний захід) Деталі в приват.