Українська спільнота Ванкувер Канада
-
🔴🔴🔴💲👻🔴👻🔴🟠🔴🟠 📍Нужны люди из 🇨🇦 Канады и 🇬🇧 Британии 😀 Ваша задача будет фоткать промокоды с упаковок чипсов Doritos. 💰Работа абсолютно ЛЕГАЛЬНАЯ✅ 💲Заработок около 200💵 в день. 🔴 Писать только сюда➡️ @richgartt
-
🔴🔴🔴💲👻🔴👻🔴🟠🔴🟠 📍Нужны люди из 🇨🇦 Канады и 🇬🇧 Британии 😀 Ваша задача будет фоткать промокоды с упаковок чипсов Doritos. 💰Работа абсолютно ЛЕГАЛЬНАЯ✅ 💲Заработок около 200💵 в день. 🔴 Писать только сюда➡️ @richgartt
-
-
-
я не люблю дорітос, можна з Лейс?
-
Вчора Санта дзвонив🎅🏻, щось почав казати, що дуже хоче привітатися з кожною дитинкою на святі, спитати як справи і фоточку собі на памʼять зробити. Каже, що враховуючи вік, то потягне лише невеличку компанію діточок десь приблизно 100 красунчиків і красунечок. І ще додав щось типу Хо-хо-хо! 🎄 Тому дитячих квиточкив лише 100. Чверть з них вже й придбано. 🥰 Кількість дорослих не обмежуємо))) Тож 10 грудня, кінотеатр Ріо (1660 E Broadway, Vancouver) о 1 p.m. всіх чекаємо на свято, кіно і смаколики. riotheatretickets.ca/events/28504-christmas-fairytale-presented-by-ukraine-harmony-foundation
-
Ребята, всем привет! В SelfieLab сейчас Черная Пятница - Бронируй одну фотосессию, вторую получаешь в подарок! Это акция действует только до завтра. Вы можете выбрать одну фотосессию для себя и вторую подарить другу, или использовать обе для себя. Также есть опция подарочного сертификата, который можно передать кому-то особенному. Время действия акции ограничено - решайтесь быстрее! 📷
-
Хелоу! 🫶🏻 Шукаєте доступні та сучасні заняття з ✧ Англійської мови ✧ ? Я можу вам із цим допомогти! Мене звати Софія, працюю у галузі викладання англійської уже 2 роки та кожного дня шукаю більш якісні та зручні схеми індивідуальної роботи ☘️ Маю досвід викладання у Канаді при комюніті центрі для груп та індивідуально, тож розумію специфіку англійської тут 🤞🏻 Працюю із рівнями від А1 до В2, як із дітками, так із дорослими. Ззаняття проводжу онлайн та офлайн, індивідуально та у міні групах. Для деталей пишіть в особисті 🙏🏻 Дякую!
-
Требуется сотрудница на part time job в клининг (с возможностью перехода на full time). Работаем в основном в Langley, Surrey, White Rock, Coquitlam Опыт в работе желателен, но не обязателен Если заинтересованы и хотите узнать подробности - пишите в личные сообщения (приятным бонусом будет, если вы живете в Ленгли или Сюррей)
-
-
-
-
-
Люди добрі, допоможіть мені будь ласка, я не брехатиму я не бездомна, і не з фронту, переїхала з Херсона в Одесу пів року тому, з дитиною, в даний момент залишилася зовсім без роботи і без грошей, може хтось може допомогти мені чимось я з дитиною зовсім без грошей, є де жити але платити за житло немає можливості, а назад до Херсона повертатися поки не час ще, якщо хтось має можливість допомогти мені, напишіть, я можу все довести.
-
Всем привет) Ищу руммейта (парень или девушка, предпочтительно музыкант(ка) с незашеренными стилистическими предпочтениями или по крайней мере любителя музыки разных стилей, для которого(ой) музыка в доме не помеха) в 2 бедром апартмент на юге Ричмонда, район Стивестон Хайвей, между 3-й и 4-й улицами. 1100 за всё в месяц. Вопросы в рм плизз.