Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Всім привіт, я прожила в Канаді три місяці і потім поїхала на місяць в Україну щоб забрати собаку. Зараз ми повернулись, в Калгарі і коли проходили перевірку на вихід від офіцера отримали крики що нащо я виїзжаю в Україну якщо в мене тут є ворк перміт. Він був дуже агресивний і тепер думаю аби не було колосальних наслідків, скажіть, хтось стикався з таким?
-
Привет, друзья! Если не сложно, подпишитесь пожалуйста на наш канал-портфолио t.me/photokharkov_ua ребят-переселенцев из Харькова, вынужденных работать в другом городе. Можно временно😉 Всем спасибо и мирного неба💃🤘😚😚😚
-
🃏🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 🃏 🔠🔠🔠🔠 🃏 ИЗВЕСТНЫЙ ТАРОЛОГ, БИОЭНЕРГЕТИК И ЦЕЛИТЕЛЬ @magAlla13 приглашает на бесплатную онлайн консультацию ➡️Узнай свое будущее ➡️Коррекция настоящего ➡️Рекомендации по здоровью ➡️Снятие порчи ➡️Помогу открыть денежный поток ➡️Сниму все виды негативов ➡️Избавляю от венца безбрачия Обратившись за помощью вы получите 1️⃣0️⃣0️⃣ 🔤 результат! НАПИСАТЬ ЦЕЛИТЕЛЮ➡️➡️➡️ @magAlla13
-
🃏🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 🃏 🔠🔠🔠🔠 🃏 ИЗВЕСТНЫЙ ТАРОЛОГ, БИОЭНЕРГЕТИК И ЦЕЛИТЕЛЬ @magAlla13 приглашает на бесплатную онлайн консультацию ➡️Узнай свое будущее ➡️Коррекция настоящего ➡️Рекомендации по здоровью ➡️Снятие порчи ➡️Помогу открыть денежный поток ➡️Сниму все виды негативов ➡️Избавляю от венца безбрачия Обратившись за помощью вы получите 1️⃣0️⃣0️⃣ 🔤 результат! НАПИСАТЬ ЦЕЛИТЕЛЮ➡️➡️➡️ @magAlla13
-
-
Доброе утро! Есть кто едет/летит в Одессу или из Одессы? Нужно передать документы в обе стороны. Не бесплатно. Напишите, пожалуйста, в личку. Спасибо Может кто-то пользовался Meest Express? Как дела со сроками, ценой и надёжностью? В гугл картах отзывы сомнительные 😔
-
Здається кімната в приватному будинку з усіма включеними витратами ,(Бернабі ) встиг заїхати до 1 грудня
-
комната в частном доме со всеми включенными расходами , успей заехать до 1 декабря, обращайтесь в личные сообщения
-
Доброго дня усім, шукаю співмешканців між 1 та 15 грудня (1 січня під питанням), щоб зняти будинок \ таунхаус у Сурі, Ленглі, Річмонді, Барнабі, Коквітламі. Якщо у Ванкувері буде хороша пропозиція – теж розгляну. Взагалі я гнучукий щодо локації, для мене більш важлива ціна і умови. З того що я бачив ціни біля $800 за спальню для однієї особи, мастер бедрум із своєю ваною = 1200-1300 за 2-х осіб. Також можу стати руммейтом для когось – пишіть в приват, будьласка. Чому я схиляюсь до будинку ніж до 2х кімнатної квартири: - Більше місця! Як в плані кладовки так і простору у будинку – як правило це великий зал та велика кухня, більші кімнати - наявність паркомісця \ гаража - Як правило вийде дешевше в перерахунку на кімнату Переваги квартири: - Менше головної болі із співмешканцями, лекше і швидше знайти руммейтів. Якщо ми говоримо про будинок – той хто орендує на своє імя той буде мати знижку яку ми можемо обговорити. Причиною є відповідальність яку на себе бере головний орендар та ризики з пошуком руммейтів якщо хтось зїжає. Одразу скажу що лендрорди не хочуть щоб у кімнаті жило по 2 особи (5 кімнатний будинок = 5-6 осіб) Думаю лише у мастер бедрум можна посилити 2х Шукаю людей без дітей, так як сам не одружений хлопець. Про мене: не пю, не курю, в молодості був спортсменом. 11 вечора – 8 ранку тихий час – музику слухати, кіно дивитись у навушниках, без гостей, криків і шуму – сам зобовязуюсь і прошу від інших. Коли хтось в 1 ночі починає їсти готовити і включає собі ютуб на кухні, а іншому ставати на 6 ранку на роботу – перспектива така собі. Прибирання будинку по черзі кожного тижня (пилосос, миття підлоги, кухня, туалети, ванни)
-
Манікюр+гель лак 40$ instagram.com/nail_bar_vancouver?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA== З мене: - стерильні інструменти - одноразові файли З Вас тільки хороший настрій🤗 Працюю на 8605 Laurel St
-
Привет Есть кто живет возле rogers arena в домах от Aquilini (97 W Georgia)
-
здаються в оренду кімнати в відмінному районі в пішій доступності до станції скайтрен Lougheed Town Centre, в п'ятихвилинках ходьби до торгового центру та продуктових магазинів, з усіх питань звертайтеся в особисті повідомлення, встигніть заїхати в житло до 1 календарного числа .