Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Добрый вечер, вопрос про стоматологию, кто то лечил зубы за пределами Канады? Может Мексика или Доминикана может другие страны, буду очень рад если кто то поделится своим опытом. Локации цены, условия, буду благодарен любой информации.
-
Привет, друзья! Если не сложно, подпишитесь пожалуйста на наш канал-портфолио t.me/photokharkov_ua ребят-переселенцев из Харькова, вынужденных работать в другом городе. Можно временно😉 Всем спасибо и мирного неба💃🤘😚😚😚
-
Отдам бесплатно кровать и матрас , размер квин . Самовывоз в четверг утром Норт Ванкувер
-
🃏🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 🃏 🔠🔠🔠🔠 🃏 ИЗВЕСТНЫЙ ТАРОЛОГ, БИОЭНЕРГЕТИК И ЦЕЛИТЕЛЬ @magAlla13 приглашает на бесплатную онлайн консультацию ➡️Узнай свое будущее ➡️Коррекция настоящего ➡️Рекомендации по здоровью ➡️Снятие порчи ➡️Помогу открыть денежный поток ➡️Сниму все виды негативов ➡️Избавляю от венца безбрачия Обратившись за помощью вы получите 1️⃣0️⃣0️⃣ 🔤 результат! НАПИСАТЬ ЦЕЛИТЕЛЮ➡️➡️➡️ @magAlla13
-
🃏🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 🃏 🔠🔠🔠🔠 🃏 ИЗВЕСТНЫЙ ТАРОЛОГ, БИОЭНЕРГЕТИК И ЦЕЛИТЕЛЬ @magAlla13 приглашает на бесплатную онлайн консультацию ➡️Узнай свое будущее ➡️Коррекция настоящего ➡️Рекомендации по здоровью ➡️Снятие порчи ➡️Помогу открыть денежный поток ➡️Сниму все виды негативов ➡️Избавляю от венца безбрачия Обратившись за помощью вы получите 1️⃣0️⃣0️⃣ 🔤 результат! НАПИСАТЬ ЦЕЛИТЕЛЮ➡️➡️➡️ @magAlla13
-
-
Доброе утро! Есть кто едет/летит в Одессу или из Одессы? Нужно передать документы в обе стороны. Не бесплатно. Напишите, пожалуйста, в личку. Спасибо Может кто-то пользовался Meest Express? Как дела со сроками, ценой и надёжностью? В гугл картах отзывы сомнительные 😔
-
Спасибо 👍. Скорее всего, почтовыми сервисами передам
-
В феврале есть возможность,если не поздно то можешь написать в лс
-
Здається кімната в приватному будинку з усіма включеними витратами ,(Бернабі ) встиг заїхати до 1 грудня
-
комната в частном доме со всеми включенными расходами , успей заехать до 1 декабря, обращайтесь в личные сообщения
-
Доброго дня усім, шукаю співмешканців між 1 та 15 грудня (1 січня під питанням), щоб зняти будинок \ таунхаус у Сурі, Ленглі, Річмонді, Барнабі, Коквітламі. Якщо у Ванкувері буде хороша пропозиція – теж розгляну. Взагалі я гнучукий щодо локації, для мене більш важлива ціна і умови. З того що я бачив ціни біля $800 за спальню для однієї особи, мастер бедрум із своєю ваною = 1200-1300 за 2-х осіб. Також можу стати руммейтом для когось – пишіть в приват, будьласка. Чому я схиляюсь до будинку ніж до 2х кімнатної квартири: - Більше місця! Як в плані кладовки так і простору у будинку – як правило це великий зал та велика кухня, більші кімнати - наявність паркомісця \ гаража - Як правило вийде дешевше в перерахунку на кімнату Переваги квартири: - Менше головної болі із співмешканцями, лекше і швидше знайти руммейтів. Якщо ми говоримо про будинок – той хто орендує на своє імя той буде мати знижку яку ми можемо обговорити. Причиною є відповідальність яку на себе бере головний орендар та ризики з пошуком руммейтів якщо хтось зїжає. Одразу скажу що лендрорди не хочуть щоб у кімнаті жило по 2 особи (5 кімнатний будинок = 5-6 осіб) Думаю лише у мастер бедрум можна посилити 2х Шукаю людей без дітей, так як сам не одружений хлопець. Про мене: не пю, не курю, в молодості був спортсменом. 11 вечора – 8 ранку тихий час – музику слухати, кіно дивитись у навушниках, без гостей, криків і шуму – сам зобовязуюсь і прошу від інших. Коли хтось в 1 ночі починає їсти готовити і включає собі ютуб на кухні, а іншому ставати на 6 ранку на роботу – перспектива така собі. Прибирання будинку по черзі кожного тижня (пилосос, миття підлоги, кухня, туалети, ванни)
-
DHL доставляет за 6 дней
-
Манікюр+гель лак 40$ instagram.com/nail_bar_vancouver?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA== З мене: - стерильні інструменти - одноразові файли З Вас тільки хороший настрій🤗 Працюю на 8605 Laurel St
-
Привет Есть кто живет возле rogers arena в домах от Aquilini (97 W Georgia)
-
Привіт 👋 Буду летіти у Ванкувер з Києва 🛫 (Через Варшаву) 🚅 6 грудня 📆 Зможу передати потрібні речі чи купити необхідне 😊
-
здаються в оренду кімнати в відмінному районі в пішій доступності до станції скайтрен Lougheed Town Centre, в п'ятихвилинках ходьби до торгового центру та продуктових магазинів, з усіх питань звертайтеся в особисті повідомлення, встигніть заїхати в житло до 1 календарного числа .
-
Хороший скам😂
-
Добрый лень всем! есть крутое предложение для вас 18+❗️ 👤Дополнительный доход в сфере цифровых активов 🔞От 18 лет и старше! 👺не наркотики, не вебкам,не эскорт! жаль что нету такого) 👍Стабильные и высокие доходы от 500$ в НЕДЕЛЮ 🕶Все покажем как и что делать ❤️Можно совмещать с основной работой! Для дополнительной информации пишите в ЛС пожалуйста!
-
Идeт набор в комaндy пo новомy нaпpaвлeнию кpипты -зapаботoк 400+$ в недeлю Бесплатноe oбyчениe Пиши (+) и мы тебя oбучим
16 Jan 2023, 06:08
22027/25478
about 4 hours ago