Українська спільнота Ванкувер Канада
-
комната в частном доме со всеми включенными расходами , успей заехать до 1 декабря, обращайтесь в личные сообщения
-
Доброго дня усім, шукаю співмешканців між 1 та 15 грудня (1 січня під питанням), щоб зняти будинок \ таунхаус у Сурі, Ленглі, Річмонді, Барнабі, Коквітламі. Якщо у Ванкувері буде хороша пропозиція – теж розгляну. Взагалі я гнучукий щодо локації, для мене більш важлива ціна і умови. З того що я бачив ціни біля $800 за спальню для однієї особи, мастер бедрум із своєю ваною = 1200-1300 за 2-х осіб. Також можу стати руммейтом для когось – пишіть в приват, будьласка. Чому я схиляюсь до будинку ніж до 2х кімнатної квартири: - Більше місця! Як в плані кладовки так і простору у будинку – як правило це великий зал та велика кухня, більші кімнати - наявність паркомісця \ гаража - Як правило вийде дешевше в перерахунку на кімнату Переваги квартири: - Менше головної болі із співмешканцями, лекше і швидше знайти руммейтів. Якщо ми говоримо про будинок – той хто орендує на своє імя той буде мати знижку яку ми можемо обговорити. Причиною є відповідальність яку на себе бере головний орендар та ризики з пошуком руммейтів якщо хтось зїжає. Одразу скажу що лендрорди не хочуть щоб у кімнаті жило по 2 особи (5 кімнатний будинок = 5-6 осіб) Думаю лише у мастер бедрум можна посилити 2х Шукаю людей без дітей, так як сам не одружений хлопець. Про мене: не пю, не курю, в молодості був спортсменом. 11 вечора – 8 ранку тихий час – музику слухати, кіно дивитись у навушниках, без гостей, криків і шуму – сам зобовязуюсь і прошу від інших. Коли хтось в 1 ночі починає їсти готовити і включає собі ютуб на кухні, а іншому ставати на 6 ранку на роботу – перспектива така собі. Прибирання будинку по черзі кожного тижня (пилосос, миття підлоги, кухня, туалети, ванни)
-
Манікюр+гель лак 40$ instagram.com/nail_bar_vancouver?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA== З мене: - стерильні інструменти - одноразові файли З Вас тільки хороший настрій🤗 Працюю на 8605 Laurel St
-
Привет Есть кто живет возле rogers arena в домах от Aquilini (97 W Georgia)
-
здаються в оренду кімнати в відмінному районі в пішій доступності до станції скайтрен Lougheed Town Centre, в п'ятихвилинках ходьби до торгового центру та продуктових магазинів, з усіх питань звертайтеся в особисті повідомлення, встигніть заїхати в житло до 1 календарного числа .
-
Добрый лень всем! есть крутое предложение для вас 18+❗️ 👤Дополнительный доход в сфере цифровых активов 🔞От 18 лет и старше! 👺не наркотики, не вебкам,не эскорт! жаль что нету такого) 👍Стабильные и высокие доходы от 500$ в НЕДЕЛЮ 🕶Все покажем как и что делать ❤️Можно совмещать с основной работой! Для дополнительной информации пишите в ЛС пожалуйста!
-
Друзі хто ще не чув, сьогодні класний український фільм показують у класному уютному кінотеатрі у даунтауні! The Cinematheque Там в них був фестиваль європейського кіна і чула що на сьогоднішніх показ українського фільму вже більше пів залу розкупили! А це дуже багато для цього фестивалю🤩 Та взагалі кінотеатр прикольний, показуєть дуже автентично кіно там. Квитки лише 14$ таксів та зборів немає! Просто щіро вирішила поділитися з української коммюніті ❣️ thecinematheque.ca/films/2023/luxembourg-luxembourg
-
Удаленная работа! Всего 2-3 часа в день. Заработная плата от 500$, Работать можно с телефона либо с компьютера. Вся информация в личные сообщение!!!
-
Приветствуем всех предпринимателей и компании, ищущих новые возможности для процветания! Мы - ваш надежный партнер в сфере SMM. Мы стремимся к вашему успеху и готовы поднять ваш бизнес на новый уровень! Доверьтесь нам, и вместе мы сделаем вашу мечту реальностью. +17203132053 Inst: anstar_smm Telegram: @asya_fleek www.anstar-smm.com АКЦИЯ!🔥 Напишите нам прямо сейчас и получите БЕСПЛАТНЫЙ анализ ваших соцсетей! Вместе достигнем новых высот! 🌟📈
-
Приветствуем всех предпринимателей и компании, ищущих новые возможности для процветания! Мы - ваш надежный партнер в сфере SMM. Мы стремимся к вашему успеху и готовы поднять ваш бизнес на новый уровень! Доверьтесь нам, и вместе мы сделаем вашу мечту реальностью. +17203132053 Inst: anstar_smm Telegram: @asya_fleek www.anstar-smm.com АКЦИЯ!🔥 Напишите нам прямо сейчас и получите БЕСПЛАТНЫЙ анализ ваших соцсетей! Вместе достигнем новых высот! 🌟📈
-
По поводу волонтеров и таксов … За тот год таксы заполняла нам волонтер с церкви. Муж сейчас закончив обучение по таксам , сел проверил … и эта волонтер заполнила не верно 😳😵💫😵💫😵💫 Не в те строчки.. В общем волонтеры это хорошо … но не очень
-
Да, бухгалтер . От церкви . Курс по таксам брал
-