Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Да, бухгалтер . От церкви . Курс по таксам брал
-
-
Написала Вам
-
Лишилось лише 25 дитячих квиточкив, тож поспішайте! 💛 Марафон різдвяних подій, прикрашає наш суперріздвяний, добрий дитячий фільм. Дорослим теж можна подивитись, але лише тим, хто був слухняним. Це вже після зустрічі з Сантою, після дивування фокусам, після отримання своїх кульок і солодких подарунків, з гарним веселим малюнком на лиці, після танців під яликою, ми сядемо, і подивимось ще одну затишну, чарівну, милу дитячу казку. І мабуть, приємно знати, що частина прибутку від заходу буде направлено для придбання подарунків дітям, які тимчасово втратили свій дім на окупованих територіях. КОЛИ? 10 грудня, кінотеатр Ріо (1660 E Broadway, Vancouver) о 1 p.m. всіх чекаємо на свято, кіно і подарунки. Квиточки: riotheatretickets.ca/events/28504-christmas-fairytale-presented-by-ukraine-harmony-foundation
-
яка ціна за кімнату?
-
Усім привіт :)підскажіть може хтось знає або грає футбол у Ванкувері буду вдячний . Дякую 🤩
-
😳 500
-
Де його брати , не знаю . Мої буде чоловік заповнювати . Я розповідаю як вийшло у мене . Я б краще заплатила ці 20 долларів .. що тепер робити не знаю ..
-
Ну вот наверное волонтер, что заполняла мне .. и потратила немного времени что б научится 😞 у меня был простой случай . И блин напутать строки …
-
Wealthsimple - бесплатное заполнение (самостоятельно). Если у вас доход только с работы, где работодатель даёт отчёт по зарплате/налогам за год, то это отличный вариант. Там всё довольно просто. Можно и сложные декларации там делать, но тогда нужно будет потратить немного времени и разобраться
-
Дело во внимательности, а не знаниях. Декларацию должен подавать почти каждый, поэтому процесс сделали не слишком сложным. Если бы это было действительно сложно и требовались особые навыки/знания, то людям не разрешили бы подавать декларацию самостоятельно.
-
Я ж не против . Я рассказала свою ситуацию с поданной декларацией . Хотя я не удивлена .. в каком дурдоме они работали .. людей толпа . времени мало
-
Вполне адекватная цена :) Как за маникюр …
-
Сдаются комнаты , писать в личные сообщения
-
Всім привіт🙋🏻♀️ Я Саша, майстер манікюру 💅🏼 Працюю в районі Marine Drive (Marpole) З мене ⁃ стерильні інструменти ⁃ одноразові файли ⁃ смачна кава та приємна атмосфера З Вас тільки хороший настрій 😁 Манікюр+гель лак 40$ instagram.com/nail_bar_vancouver?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==