Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Я ж не против . Я рассказала свою ситуацию с поданной декларацией . Хотя я не удивлена .. в каком дурдоме они работали .. людей толпа . времени мало
-
Вполне адекватная цена :) Как за маникюр …
-
Сдаются комнаты , писать в личные сообщения
-
Всім привіт🙋🏻♀️ Я Саша, майстер манікюру 💅🏼 Працюю в районі Marine Drive (Marpole) З мене ⁃ стерильні інструменти ⁃ одноразові файли ⁃ смачна кава та приємна атмосфера З Вас тільки хороший настрій 😁 Манікюр+гель лак 40$ instagram.com/nail_bar_vancouver?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
-
Вітання! Пропоную вам підробіток. Гарантую стабільний прибуток. Від вас потрібно: -Трохи вільного часу щодня -Доступ в інтернет -Бажання навчатись та заробляти Ми в свою чергу гарантуємо: -Навчання -Кваліфіковану підтримку протягом усього часу роботи. І НАЙГОЛОВНІШЕ, ми не вимагаємо ваших паролів і доступу до ваших даних! (І це не ЛАЙКИ) З усіх питань звертайтесь до мене у будь-який час!)
-
ПЕРЕВОЗКА ПИТОМЦЕВ 🐶 АКЦИЯ 🔥 Друзья, приближается новогодняя пора - время семейных празднований и подготовки к Новому году и Рождеству 🎄 С 19 декабря 2023 года по 7 января 2024 года автодоставки питомцев производиться не будут (курьерские отправки производятся в индивидуальном порядке) Начиная с 8 января 2024 года отправка машин будет производиться согласно штатному расписанию 👍 Пожалуйста, заполняйте форму обратной связи, друзья: forms.gle/PB2m9eTXULKSmjip6 Мы свяжемся с Вами в кратчайшие сроки и подберем оптимальные даты и маршрут путешествия! С заботой о Ваших питомцах, команда Pet Shipping ❤️
-
📄 Допоможу спіймати слот в Українське консульство на ваші ПІБ! ❌ 💶 Без будь яких предоплат! 👉🏻 Звертайся за консультацією
-
www.facebook.com/marketplace/item/599774005548658/?mibextid=6ojiHh