Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Вітаємо усіх у групі! Дозвольте представити нашу компанію Etalon Service Group. Наша спеціалізація полягає у фарбуванні об'єктів комерційної та приватної нерухомості. Звертаючись до нас, ви отримуєте гарантовану якість, бездоганний сервіс та оперативність у виконанні вашого проекту з фарбування. Якщо у вас, чи ваших знайомих зараз або в майбутньому виникне потреба у якісному ремонті та швидкому фарбуванні вашого простору, збережіть контакти, щоб зв'язатися з нами і ми обговоримо спосіб, як краще буде співпрацювати. Телефон: 778-991-9118 Вебсайт: etalonservicegroup.com Фейсбук: www.facebook.com/profile.php?id=61553733914166 Інстаграм: www.instagram.com/etalonservicegroup/ Дякуємо за увагу.
-
Друзі, сьогодні останній день, коли можно долучитися до нашоі Великої Різдвяної Лотереї для ЗСУ і допомогти закрити збір Maiia Kautna Goncharenko та Alisa Trempolets на Мавік. Будь ласка долучайтесь у нас більше ніж 35 лотів 🎁 Шанси виграти дуже великі. Ви можете виграти приємні призи чи послугу (наприклад фотосесію чи розбір гардеробу) та зробити донат 🫶🏻 Як на мене це безпрограшна лотерея 💙💛 www.instagram.com/p/C0pUIN5yVqz/?igsh=MWNleXBnNzVidThoNw==
-
Ищу соседку в отдельную комнату в двох комнатной квартире 900 Возле метро в Richmond Brighouse
-
Добрый день, дорогие мои Украинцы, я сейчас переехала в Одессу, с ребёнком, с Херсона. Без ничего буквально. Сейчас ищу работу, жилье уже есть но нужно платить за коммуналку и все дела ..И вообще не буду скрывать ну вот вообще без денег, я не наглею и карту писать не собираюсь. Но может кто-то может помочь, напишите пожалуйста" хоть немного а мне уже проще будет с малой..Это реальная ситуация..без всякого обмана и мошенничества
-
✨ Дівчатка, всіх з наступаючим 2024! 🇺🇦 Bирушаю завтра з Укpаїни, кому треба: 💉 ботулотоксин, ботокс, філери (інʼєкції для губ), поліклунеотиди, коллагеностимулятори, мезококтейлі, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги 💋 Мeдикамeнти, cтiки іqоs gІо, eльф бapи , cигapeти та подібне - пишіть в ocобисті) Bирушaю на довгий час, на весь блек-аут) 😉
-
Всім привіт! Хто може допомогти перекласти (ТЕРМІНОВО) Треллер Rv, прошу написати в особисті повідомлення! Всім доброго вечора)
-
Можно в чатах, скину вам в личку несколько
-
И мне
-
ходите на мероприятия по интересам и от диаспоры
-
Они в чатах постоянно рассылки делают. А по интересам - я смотрю на Eventbrite, к примеру
-
Сyпер рeплики, чaсов, сyмок, oбуви и пpочих аксеcсyаров, всё сдeлано из натyрaльных матeриaлов в сooтветствии с оригинaлом. Качество не хуже оригинала! Есть группа с реальными отзывами наших покупателей! Можете спросить у каждого! Mожем найти любой тoвaр, по вaшему желaнию. Тoлько отпрaвте фото. Дoстaвка по США, а по Майами лично в руки. 👉 Смотрите описание моего профиля.
-
А тут есть кто то , кто занимается ремонтом ноутбуков ?
-
Приветствую! Кто потерял свой депозит в криптовалюте (перевод на счёт мошенников) Пишите в личное сообщение