Українська спільнота Ванкувер Канада
-
💼 Добро пожаловать в мир альтернативных финансов! 💰 Широкий спектр оффшорных бизнес-кредитов до 5 миллиардов долларов США с выгодными условиями: 2% годовых или страховое обеспечение под залог вашего кредита по ставке 2,3%. 🏦 Предоставляем BG/SBLC от лучших банков мира, начиная от 100 миллионов долларов. Покупка по ставке 36+2, аренда — 6+2. 📈 Обращайтесь для альтернативных финансовых решений, обеспечиваемых профессионалами! ☎️ 614-364-4999
-
Вітаємо усіх у групі! Дозвольте представити нашу компанію Etalon Service Group. Наша спеціалізація полягає у фарбуванні об'єктів комерційної та приватної нерухомості. Звертаючись до нас, ви отримуєте гарантовану якість, бездоганний сервіс та оперативність у виконанні вашого проекту з фарбування. Якщо у вас, чи ваших знайомих зараз або в майбутньому виникне потреба у якісному ремонті та швидкому фарбуванні вашого простору, збережіть контакти, щоб зв'язатися з нами і ми обговоримо спосіб, як краще буде співпрацювати. Телефон: 778-991-9118 Інстаграм: www.instagram.com/etalonservicegroup/ Вебсайт: www.etalonservicegroup.com Дякуємо за увагу.
-
Фірма в Сюррей набирає хлопців на роботу Знання мови не високій рівень Навчать працювати хто не вміє sandale.ca
-
дайте лучше ссылку куда резюме посылать
-
В мене є тільки номер деректора Канадійця
-
А хто не хоче працювати? Є якісь варіанти?
-
Варіанти завжди є При наявності ума
-
А я вже думав що є пропозиції...
-
Я вважаю вам треба допомога групи або чоловіча аудиторія я не компетентна)
-
Можна з цього моменту подетальніше?
-
Ho everyone 🤗
-
Hello dear I need some help 😭 please help me I'm from Afghanistan 🇦🇫 my country saturation very bad 😭 please help me 😭
-
Hi everyone I hope you fine 😊
-
Приветствую, расширяем коллектив,требуются люди на rа6оту. Условия индивидуальные от 85-95$ в день.💸 График плавающий, не более 3х-4х часов в сутки.🕐 Нужны вложения!!!
-
ну ты просто осел🤣 залез в украинскую группу и поешь песни что у тебя на родине ж/па а у нас на родине райские кущи, да? сгинь, нечистый
-
http://www.edwaittimes.ca/WaitTimes.aspx?fbclid=PAAaa86GOeuzbLSHznk8X-JiW3cPzSM-HWJGylhDAEOSnwNfHpFfWT0-pv0qU_aem_AZsh4cLcwmMcimutoDr7KpXdWNetMjv5mggc8AjIZzjeaEpabwM3NyvyekUkIQf1S-k Сайт що показує час очікування на прийом у відділеннях невідкладної медичної допомоги у Ванкувері. Як на мене це дуууже корисно, знаючи що тут можна цілий день провести в приймальні