Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Можна з цього моменту подетальніше?
-
Ho everyone 🤗
-
Hello dear I need some help 😭 please help me I'm from Afghanistan 🇦🇫 my country saturation very bad 😭 please help me 😭
-
Hi everyone I hope you fine 😊
-
Приветствую, расширяем коллектив,требуются люди на rа6оту. Условия индивидуальные от 85-95$ в день.💸 График плавающий, не более 3х-4х часов в сутки.🕐 Нужны вложения!!!
-
ну ты просто осел🤣 залез в украинскую группу и поешь песни что у тебя на родине ж/па а у нас на родине райские кущи, да? сгинь, нечистый
-
http://www.edwaittimes.ca/WaitTimes.aspx?fbclid=PAAaa86GOeuzbLSHznk8X-JiW3cPzSM-HWJGylhDAEOSnwNfHpFfWT0-pv0qU_aem_AZsh4cLcwmMcimutoDr7KpXdWNetMjv5mggc8AjIZzjeaEpabwM3NyvyekUkIQf1S-k Сайт що показує час очікування на прийом у відділеннях невідкладної медичної допомоги у Ванкувері. Як на мене це дуууже корисно, знаючи що тут можна цілий день провести в приймальні
-
Запрошуємо всіх на безкоштовний воркшоп з оренди житла у Ванкувері. Буде кава, смаколики та багато корисної інформації. (Також будемо говорити про можливості отримання субсидованого житла і різні програми BC Housing). Семінар проводитиметься українською мовою в головному офісі SUCCESS. Для реєстрації пишіть на пошту [email protected]
-
Доброго вечора, любі українці, будь-ласка увійдіть у становище, я мати-одиначка сама с Херсону, але зараз живу у Одесі, я звичайна жінка але зараз без роботи зовсім, гроші майже скінчиліся, може хтось може допомогти будласочка ..Я цей, не попрошайка але ось така ситуація що нема іншого виходу як ось так питати у людей🙏
-
flyflair.com/ Лоукости по Канаді, США та кількох країнах Центральної Америки
-
В Манітобі - тест на компютері, 1 чи 2 хв. на відповідь на кожне питання, десь 20 питань, треба помоєму 80% правильних відповідей... якось так +\-
-
Здравствуйте, кто-то знает как проходит экзамен на сдачу теории правил дорожного движения. У меня никогда не было прав и я слышала, что надо сдать теорию и только через два года я смогу сдавать практику. Так вот вопросы: Какова структура экзамена по теории? Как он проходит?