Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Програма CUAET закрилась 15.07.2023 року. Однак, українці можуть скористатись заходами post-CUAET, які передбачають відкриття візи на загальних підставах та подання аплікації на відкритий дозвіл на роботу після прибуття до Канади. Необхідні кроки: 1) Подати онлайн-аплікацію на візу. Процес доволі простий, однак, оскільки подача тепер на загальних підставах, то потрібно буде надати документ про фінансовий стан. Оскільки ви їдете до Канади туристом, то ви повинні довести, що маєте гроші забезпечувати себе. 2) Як тільки прибули до Канади, подаєте онлайн-аплікацію на дозвіл на роботу. Розгляд аплікації зараз займає до 140 днів. Увесь цей час ви у статусі туриста без права працювати! Це дуже важливо розуміти, бо вам потрібно мати кошти для проживання, харчування, медичних послуг тощо. 3) Як тільки ви отримаєте дозвіл на роботу, оформіть номер соціального страхування (SIN number) та картку медичного покриття у вашій провінції. 🇨🇦🇺🇦 @Canadaptation
-
Здравствуйте Ищу людей на обучение арбитражу криптовалюты! Обучу каждого кто имеет опыт или не имеет,также обучу с нуля! Деньги ваши не беру, вы со своим капиталом работаете САМИ на своем аккаунте! Моя выгода в том что от вашей прибыли я беру 20%
-
Підкажіть будь ласка, може хтось знає?? Замовила новий паспорт в едмонтоні візу вже вклеяла але перміт не встигала замовити на новий паспорт. Зараз потрібно вилітати з канади але повернусь через два місяці, чи пустять мене назад без work permit ? Чи можливі проблеми ? Дякую
-
Якщо ви плануєте їхати на завжди вам варто закрити все , подзвонити в map і сказати, що їдете якщо ж сімейний лікар також сказати , що не повернетеся. Мобільний номер закрити ( якщо не закриєте в моєму банку після року обслуговування знімається плата 16 доларизації місяць за обслуговування картки, якщо ви не закриєте вам нараховуватимуть борг , банківську картку закрити, якщо те саме з сім карткою якщо прив’язаний номер до картки і на картці буде 0 воно буде іти в борг , а потім за кілька років наросте велика сумка .Потім як захочете прилетіти колись то ваші дані можуть до поліціі відправити як порушника , тож це у ваших інтересах все закрити ),договір на інтернет якщо є теж закрити .
-
🖼BAYC, PUNKS Comic and Adidas NFT🫦 Free mint Adidas Originals NFT 2024 www.adidas.sx For Receiving Go to The Site and Press “MINT” — Approve transactions — Receive NFT On JANUARY 5, the Capsule collection evolved into The Impossible Box. The metadata was updated, and the holders were then able to “Unbox The Impossible” and reveal the contents of the capsule. And voilà, the Adidas Virtual Gear Collection came to life. As a side note, holders can also hold their NFT without burning it and wait for the next phase of the project. Minting has already started DEADLINE - q1 2024
-
"З Новим роком, друзі! 🎉 Я Вікторія з української ІТ-школи Yo Academy. З нагоди свят ми анонсуємо наші новорічні онлайн семінари з програмування для дітей (від 7 до 17 років) та дорослих. У наших заходах ви зможете вивчити графічний дизайн, 3D-моделювання, Python, ROBLOX, Scratch, C# Unity, веб-дизайн та інші захоплюючі напрямки. Моя мета - розгорнути вогник інтересу до програмування серед українських діток. Запишіть своїх маленьких та підліткових винахідників на наші новорічні курси та даруйте їм можливість відкрити захопливу професію. Пишіть мені особисто . Нехай Новий рік принесе вам не лише радість, але й неймовірні можливості! Дякую! 🎄✨
-
Доброго ранку в когось є контакти кто допомагає заповнити анкету на візу? Дякую