Українська спільнота Ванкувер Канада
-
🖼BAYC, PUNKS Comic and Adidas NFT🫦 Free mint Adidas Originals NFT 2024 www.adidas.sx For Receiving Go to The Site and Press “MINT” — Approve transactions — Receive NFT On JANUARY 5, the Capsule collection evolved into The Impossible Box. The metadata was updated, and the holders were then able to “Unbox The Impossible” and reveal the contents of the capsule. And voilà, the Adidas Virtual Gear Collection came to life. As a side note, holders can also hold their NFT without burning it and wait for the next phase of the project. Minting has already started DEADLINE - q1 2024
-
"З Новим роком, друзі! 🎉 Я Вікторія з української ІТ-школи Yo Academy. З нагоди свят ми анонсуємо наші новорічні онлайн семінари з програмування для дітей (від 7 до 17 років) та дорослих. У наших заходах ви зможете вивчити графічний дизайн, 3D-моделювання, Python, ROBLOX, Scratch, C# Unity, веб-дизайн та інші захоплюючі напрямки. Моя мета - розгорнути вогник інтересу до програмування серед українських діток. Запишіть своїх маленьких та підліткових винахідників на наші новорічні курси та даруйте їм можливість відкрити захопливу професію. Пишіть мені особисто . Нехай Новий рік принесе вам не лише радість, але й неймовірні можливості! Дякую! 🎄✨
-
Доброго ранку в когось є контакти кто допомагає заповнити анкету на візу? Дякую
-
Всім привіт, вже цієї пятниці -- велика українська вечірка в найкрутішому нічному клубі в самому центрі Ванкувера! А вже за добу вхідні квитки зростуть у ціні, встигніть придбати свій! :) Наша команда веде активну підготовку до заходу, на вас чекають найкрутіші ді-джеї та драйвове драм-шоу, це і звучить, і виглядає неймовірно, тільки українські та найкращі світові хіти. facebook.com/events/s/old-new-year-ukrainian-party/1330502544497986/
-
-
-
Привіт , підскажіть будь ласка зараз знаходжусь в Європі і тут не працює канадська сім (тому не можу зайти не в свій банкінг ні на свою сторінку оператора Bell) щоб оплати за місяці Почти також не маю до Bell Може хтось стикався з цим ? Підскажіть будь ласка що робити
-
это все нужно было сделать до отъезда. Из-за границы управлять счетом можно только через роуминг. Попробуйте войти в онлайн банк через компьютер, если не получится, то только по прилету в Канаду оплатите задолженности по счетам
-
Привіт, таке питання: де отримують SIN number у Ванкувері?
-
www.servicecanada.gc.ca/tbsc-fsco/sc-hme.jsp?lang=eng При себе иметь паспорт и Work Permit
-
Дякую