Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Добрий день. Запрошую на безкоштовний відкритий воркшоп "Бізнес з державою", де спеціалісти розкажуть як і що саме купує федеральний уряд та де знайти ресурси та безкоштовну підтримку для малого бізнесу. Воркшоп надається англійською мовою. Для реєстрації можете написати на вказану пошту, або мені і я пришлю реєстраційну форму. Дякую!
-
Якщо цікавлять деталі пишіть в приватні повідомлення.
-
Привіт всім! Шукаю бажаючих навчитись танцювати танго 20$ за урок в 90 хвилин. Вона дуже крутий викладач.
-
Червона ікра(лосось).Свіжозроблена.500гр. 35$.Pічмонд(Lansdowne)
-
Знаю що багато хто питав за комп'ютерний сервіс 💻, з цього вирішив поділитися своїм досвідом і зробив флаєр, де написані послуги, в яких я можу допомогти 🤝. Якщо у вас щось поза списком, пишіть, і ми розберемося. Кому зручніше можете писати в Директ. Радий усіх бачити в instagram 😃🙌 www.instagram.com/chipset.vancouver/ Vancouver, Canada.
-
Червона ікра(лосось).Свіжозроблена.500гр. 35$.Pічмонд(Lansdowne)
-
З 3-го лютого починаємо вже 6-й сезон занять в Українському Клубі розмовної англійської мови. Заняття відбуватимуться по 23-є березня включно, як завжди - по суботах, як завжди - БЕЗКОШТОВНО, та ще й просто біля Metrotown Skytrain Station. На Вас чекає приємна дружня атмосфера, підсилена горнятком чаю-кави зі смаколиками. Відвідування занять - за попереднім записом. Для запису та з запитаннями звертайтесь за адресою електронної пошти, що вказана в постері, або реєструйтеся за посиланням forms.office.com/r/TcJB6yT26C З додатковими питаннями можете звертатись до мене в приват. У зв'язку з популярністю заходу пріоритет буде надано новим учасникам. Учасники попередніх сезонів теж можуть відвідувати Клуб за наявності вільних місць.
-
ви збираєте дуже конфіденційні дані, як от UCI number - нащо?
-
дякую
-
Це не «офіційні курси», а безкоштовні клубні заняття. І дуже підозріло, що організатори вимагають для них UCO number.🤨 А «найдивовижніше», що ви у своєму оголошенні вказуєте «лівий імейл», який не співпадає з імейлом на оригінальному банері.😡
-
burnabynh.ca/newcomers-services/
-
я подивилась офіційний сайт, мені наче виглядає норм
-
імейл співпадає там)
-
це шахраї
-
шахраї
-
Це виключно ваш вибір писати особисті дані не запитавши у організаторів «безкоштовного оазговорного клубу» за яким правом і для чого вони їх вимагають🤝