Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Це не «офіційні курси», а безкоштовні клубні заняття. І дуже підозріло, що організатори вимагають для них UCO number.🤨 А «найдивовижніше», що ви у своєму оголошенні вказуєте «лівий імейл», який не співпадає з імейлом на оригінальному банері.😡
-
burnabynh.ca/newcomers-services/
-
я подивилась офіційний сайт, мені наче виглядає норм
-
імейл співпадає там)
-
це шахраї
-
шахраї
-
Це виключно ваш вибір писати особисті дані не запитавши у організаторів «безкоштовного оазговорного клубу» за яким правом і для чого вони їх вимагають🤝
-
так то посилання на форму, а не імейл
-
ви теж можете видалити наше листування 🤗 Іноді людям потрібно давати шанс наступати «на граблі» самостійно. Вибачте, не в образу вам сказано, просто думки вголос💕
-
куди ви все видаляєте? :( тепер я наче сама з собой сперечаюсь((
-
Приветcтвyю! Ищeм людeй - готoвых нa взaимoвыгoднoм сoтрудничестве получать хoрoший дoп. дoxoд пo нашeмy фpилaнc прoeкту (тecтиpoвaниe сетей). Пoмoже рaзoбраться нa пpaктике eсли нeт oпытa. Oт 20 лeт. Непoлная занятость. Пo вoпpoсaм пишитe eмy в л.с: @Klim_Sazn
-
Приветcтвyю! Ищeм людeй - готoвых нa взaимoвыгoднoм сoтрудничестве получать хoрoший дoп. дoxoд пo нашeмy фpилaнc прoeкту (тecтиpoвaниe сетей). Пoмoже рaзoбраться нa пpaктике eсли нeт oпытa. Oт 20 лeт. Непoлная занятость. Пo вoпpoсaм пишитe eмy в л.с: @Klim_Sazn
-
Вітаю! Я СЕО стартапу PetWay, і ми досліджуємо ринок Канади, чи можете хтось підказати як можна зв'язатись з адміністратором цієї групи або можливо хтось знає чи можна тут надіслати навеличке опитування(22 питання) про тварин на українській мові? Це дуже важливо для нас, та допоможе нам рятувати життя наших менших друзів, дякую вам велике!
-
Якщо я вже відреагувала на це питання, то ось і найближча зустріч в онлайні для українців стосовно податкової системи Канади.
-
Вони не шахраї, як і будь-яка офіційна settlement організація. Я теж в одній з таких працюю. Умова реєстрації - uci номер. Його тут запитують всюди, бо в такий спосіб організація реєструє тих, кому надала послуги. І часто буває, що проводиться вебінар чи зустріч, а люди, які хочуть прийти, пишуть, що "це ж коротка зустріч і безкоштовна, для чого Вам стільки інформації..." Все, що безкоштовно для новоприбулих, оплачено урядовими організаціями, тому їм потрібна звітність, а звітність - це реєстр з номерами uci.
-
Доброго вечора, тиждень як прилетів до ванкувера, шукаю житло, кімнату не дорого, або теж когось хто шукае житло, щоб винаймати разом