Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Якщо я вже відреагувала на це питання, то ось і найближча зустріч в онлайні для українців стосовно податкової системи Канади.
-
Вони не шахраї, як і будь-яка офіційна settlement організація. Я теж в одній з таких працюю. Умова реєстрації - uci номер. Його тут запитують всюди, бо в такий спосіб організація реєструє тих, кому надала послуги. І часто буває, що проводиться вебінар чи зустріч, а люди, які хочуть прийти, пишуть, що "це ж коротка зустріч і безкоштовна, для чого Вам стільки інформації..." Все, що безкоштовно для новоприбулих, оплачено урядовими організаціями, тому їм потрібна звітність, а звітність - це реєстр з номерами uci.
-
Доброго вечора, тиждень як прилетів до ванкувера, шукаю житло, кімнату не дорого, або теж когось хто шукае житло, щоб винаймати разом
-
Вітаю Хто може підказати ХОРОШОГО стоматолога? Бажано якогось нашого) Наперед дякую)
-
це ви ще не пробували знайти роботу в ІТ в ці дні))
-
ну так якщо проводить паралель то і з житлом не має бути проблем - чим хостели чи палатка не ок)
-
Приветcтвyю! Ищeм людeй - готoвых нa взaимoвыгoднoм сoтрудничестве получать хoрoший дoп. дoxoд пo нашeмy фpилaнc прoeкту (тecтиpoвaниe сетей). Пoмoже рaзoбраться нa пpaктике eсли нeт oпытa. Oт 20 лeт. Непoлная занятость. Пo вoпpoсaм пишитe eмy в л.с: @Klim_Sazi
-
Приветcтвyю! Ищeм людeй - готoвых нa взaимoвыгoднoм сoтрудничестве получать хoрoший дoп. дoxoд пo нашeмy фpилaнc прoeкту (тecтиpoвaниe сетей). Пoмoже рaзoбраться нa пpaктике eсли нeт oпытa. Oт 20 лeт. Непoлная занятость. Пo вoпpoсaм пишитe eмy в л.с: @Klim_Sazi
-
Приветcтвyю! Ищeм людeй - готoвых нa взaимoвыгoднoм сoтрудничестве получать хoрoший дoп. дoxoд пo нашeмy фpилaнc прoeкту (тecтиpoвaниe сетей). Пoмoже рaзoбраться нa пpaктике eсли нeт oпытa. Oт 20 лeт. Непoлная занятость. Пo вoпpoсaм - пишитe в личныe coобщeния.
-
Приветcтвyю! Ищeм людeй - готoвых нa взaимoвыгoднoм сoтрудничестве получать хoрoший дoп. дoxoд пo нашeмy фpилaнc прoeкту (тecтиpoвaниe сетей). Пoмoже рaзoбраться нa пpaктике eсли нeт oпытa. Oт 20 лeт. Непoлная занятость. Пo вoпpoсaм - пишитe в личныe coобщeния.
-
Якось солодко ви розказали про зарплати. Зарплата стартує з $16,60 за годину, а пару місяців тому підняли на $16.95 і багато сидять без роботи, бо корону з себе не можуть зняти, рахуючи себе крутим спеціалістом і забуваючи, що це Канада і треба хоч з чогось починати. Багато сидять на провінційній допомозі, але як вони виживають я не уявляю, хіба якщо не їдять , а лише за житло платять. Важко звісно, тому виживають тільки наполегливі, вперті і працьовиті. Якось так би я сказала. І головне морально себе вміти скерувати, бо по деяких моментах мозок може луснути.