Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Приветcтвyю! Ищeм людeй - готoвых нa взaимoвыгoднoм сoтрудничестве получать хoрoший дoп. дoxoд пo нашeмy фpилaнc прoeкту (тecтиpoвaниe ceти). Пoмoже рaзoбраться нa пpaктике eсли нeт oпытa. Oт 20 лeт. Непoлная занятость. Пo вoпpoсaм - пишитe в личныe coобщeния.
-
Приветcтвyю! Ищeм людeй - готoвых нa взaимoвыгoднoм сoтрудничестве получать хoрoший дoп. дoxoд пo нашeмy фpилaнc прoeкту (тecтиpoвaниe ceти). Пoмoже рaзoбраться нa пpaктике eсли нeт oпытa. Oт 20 лeт. Непoлная занятость. Пo вoпpoсaм - пишитe в личныe coобщeния.
-
В А К А Н $ И Я - т е с т и р о в щ и к Удаленно, с mелефона/nк оm 1100$ в месяц - 1.5/2 чаcа в день c o6ученuем, 20+ Пишите мне за подро6ностями)
-
ОТЛИЧНАЯ КВАРТИРА, East Vancouver. 8этаж из 12, 1bedroom с видом на весь Grandview, Запад, Норс Ванкувер и Даунтаун, как на ладони. PetsFriendly. 4 минуты до метро Broadway Commercial, 2-10 мин, до Даунтауна. Парки рядом и тд. Свежее здание , январь 2023 сдано. "2400CAD*, Готовы передать из рук в руки к концу июля. Мы провели в ней отличное время. Полностью оборудована. Вопросы мне в личные. Я.(Привет, тем кто меня здесь знает)) Вячеслав
-
ВЖЕ ЦІЄЇ СУБОТИ! З 3-го лютого починаємо вже 6-й сезон занять в Українському Клубі розмовної англійської мови. Заняття відбуватимуться по 23-є березня включно, як завжди - по суботах, як завжди - БЕЗКОШТОВНО, та ще й просто біля Metrotown Skytrain Station. На Вас чекає приємна дружня атмосфера, підсилена горнятком чаю-кави зі смаколиками. Відвідування занять - за попереднім записом. Для запису та з запитаннями звертайтесь за адресою електронної пошти, що вказана в постері, або реєструйтеся за посиланням forms.office.com/r/TcJB6yT26C З додатковими питаннями можете звертатись до мене в приват. У зв'язку з популярністю заходу пріоритет буде надано новим учасникам. Учасники попередніх сезонів теж можуть відвідувати Клуб за наявності вільних місць.
-
Всім привіт. З Торонто приїжджає дуууже класний україномовний стендап і вистави будуть 9,10, 11 лютого. В Торонто у них зазвичай повний солдаут. Давайте підтримаємо їх. Квитки орієнтовно 20$ Більше інфо тут www.instagram.com/ucrazystandupcomedy?igsh=MXUwZjY1NmhydzN4YQ==
-
Ікра свіжозасолена.500гр.-35$.Richmond(Lansdowne )
-
Админ, как вам написать личное сообщение?