Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Он в Греции
-
Всім привіт, я майстер манікюру з Києва і я запрошую вас на чарування над вашими ручками ✨ Догляд та перевтілення гарантовані під улюблені фільми або серіали, тож я вас відпущу не тільки з гарними ручками, та ще й з відпочившими мізками 🫶🏻🪷 Гарантовані : ✔️Стерильні інструменти ✔️Безпечні та якісні матеріали Манікюр + покриття гель лаком з укріпленням коштує всього 40$, а носиться від 3-х тижнів 💅😍 Чекаю з нетерпінням вас в гості 🥰 Instagram: ua.van.manik
-
У д а л ё n n а я n о д р а 6 о т к а 1.5-2 часа в день От 380$ в неделю Б е с n л а т н о е о 6 у ч е н и е Пишите в Л С
-
Если не тяжелое,я могу)но это будет в конце февраля
-
Доброго дня! Порадьте будь ласка компанію у Ванкувері, яка здає в оренду житло на довгостроковий період. Буду дуже вдячнa
-
Доброго дня! Склалась така ситуація, що зараз лишилась без грошей, і немає за що купити продуктів. Якщо хтось зможе будь ласка позичте 300гривень або хто скільки може, я зможу повернути кошти 5-6 числа як тільки прийде виплата . Або якщо хтось знаходиться поблизу привезіть продуктів. Будь ласочка допоможіть🙏🏻
-
Звертайтесь, вирішимо питання :)
-
Приветcтвyю! Ищeм людeй - готoвых нa взaимoвыгoднoм сoтрудничестве получать хoрoший дoп. дoxoд пo нашeмy фpилaнc прoeкту (тecтиpoвaниe ceти). Пoмoжем рaзoбраться нa пpaктике eсли нeт oпытa. Oт 20 лeт. Непoлная занятость. Пo вoпpoсaм - пишитe в личныe coобщeния.
-
всім привіт шукаю кімнату в Ванкувері з 05.03.2024 бюджет до 1000$
-
Всем привет . Есть у кого-то правила для мотоцикла с переводом на русский или украинский язык ?
-
Не подходит надо именно для мото потому как есть разница в правилах. На авто у меня есть категория 5 .
-
Да мой английский не достаточно хорош для чтения и понимания контекста. Я провалил сегодня тест на компьютере.