Українська спільнота Ванкувер Канада
-
-
Приветcтвyю! Ищeм людeй - готoвых нa взaимoвыгoднoм сoтрудничестве получать хoрoший дoп. дoxoд пo нашeмy фpилaнc прoeкту (тecтиpoвaниe ceти). Пoмoжем рaзoбраться нa пpaктике eсли нeт oпытa. Oт 20 лeт. Непoлная занятость. Пo вoпpoсaм - пишитe в личныe coобщeния.
-
Приветcтвyю! Ищeм людeй - готoвых нa взaимoвыгoднoм сoтрудничестве получать хoрoший дoп. дoxoд пo нашeмy фpилaнc прoeкту (тecтиpoвaниe ceти). Пoмoжем рaзoбраться нa пpaктике eсли нeт oпытa. Oт 20 лeт. Непoлная занятость. Пo вoпpoсaм - пишитe в личныe coобщeния.
-
Доброго дня, терміново потрібні додаткові працівники на ранкову та нічну зміну з хорошою зарплатою. Пишіть мені, щоб дізнатися більше про роботу..
-
это бот Спам/ мошенник
-
это тоже бот Спам/ мошенник
-
Приглашаю детей на бесплатную онлайн-неделю по основам создания игр, сайтов, приложений, анимации🙂 Вместе выполним интересные задания и освоим полезные навыки программирования через игры и творчество! В бесплатную неделю входят: профориентация, пробный урок с преподавателем, создание проекта, курс по нейросетям и другие активности👌 Пишите, кто хочет записаться😊
-
Hello guys available. B1,B2 F1,F2 Visa appointment slot for Toronto, Vancouver,Calgary, Halifax,Ottawa in low rates inbox me if interested payment is only done after confirming your appointment.
-
Шановні, вітаю. Чи хтось спробував робити сканування паспорту за допомогою телефона в Дії? Чи цей танець з бубном може призвести до успіху, чи це неможливо? Чи це я такий безрукий, що не можу цього зробити? Я ніби знаходжу вірне положення телефону на паспорті, він показує два кубика з сіми, показує галочку а потім видає помилку «спробуйте ще». Хто знає що робити?
-
Спасибо. Попробую.
-
По поводу Монобанка, в ноябре заказала валютную карту, оплатила доставку физической карты. Обещали через 3 недели. После месяца ожиданий стала им звонить. 2 недели пытались разобраться, в результате объявили что карта по пути потерялась) Отправили повторно, в этот раз естественно уже не оплачивала доставку. Со второй попытки карта доехала ко мне спустя почти месяц.
-
Якщо хто не був на минулій зустрічі з фінансової грамотності в Канаді - приходьте цієї неділі. А хто був і було цікаво, порадьте своїм друзям, яким це може бути цікаво 🙂 Інвестування - найкращий спосіб досягти пасивного доходу. Сьогодні це вже життєва потреба кожного, хто хоче бути впевненим у своєму майбутньому. Тому навчання інвестуванню вкрай важливе. Приходьте на безкоштовний семінар про інвестування та створення пасивного доходу. Обговоримо найчастіші помилки, найкращі практики, унікальні канадські пропозиції, інвестиційні інструменти. Хтось вважає, що інвестиції зростають на 3-5% на рік, а хтось отримує прибутковість 10-15-20% річних. Поговоримо про всі опції доступні в Канаді. ‼️ Обов'язкова реєстрація: invest-smart.ca/ever P.S. Відвідувачі та всі хто заповнить форму за посиланням отримають книгу "Як канадці стають багатими"