Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Шукаю супутників для батьків похилого віку без знання англійської. Може, хтось буде летіти з України до Ванкуверу через Польщу/Німеччину/Румунію наприкінці лютого або у березені. Дякую.
-
Запрошуємо всіх на черговий безкоштовний воркшоп з оренди житла у Ванкувері. Буде кава, смаколики та багато корисної інформації. (Також будемо говорити про можливості отримання субсидованого житла і різні програми BC Housing). Семінар проводитиметься українською мовою в головному офісі SUCCESS. Для реєстрації пишіть на пошту [email protected]
-
Запрошуємо всіх на черговий безкоштовний воркшоп з оренди житла у Ванкувері. Буде кава, смаколики та багато корисної інформації. (Також будемо говорити про можливості отримання субсидованого житла і різні програми BC Housing). Семінар проводитиметься українською мовою в головному офісі SUCCESS. Для реєстрації пишіть на пошту [email protected]
-
📍Щодо додаткового заробітку на роботі няні, а також іншої роботи, наприклад, розклеювання оголошень про оренду... Досвід не потрібен. Зарплата 300 доларів на тиждень. ®️Примітка: це лише додаткова робота, яка не впливає на вашу поточну роботу, час гнучкий. Якщо ви зацікавлені, будь ласка, дайте відповідь "так" або надішліть повідомлення❗️ WhatsApp - +1 (912) 456‑1343
-
Здравствуйте! Набираем людей в новую команду на удалённый заработок. Подойдёт всем и каждому кто ищет хороший дополнительный заработок. Всему обучаем и доводим до результата в первую неделю сотрудничества. Требования: -От 20+ лет; -Стабильный интернет на телефоне/ПК; -1.5-2ч. свободного времени в день; Заинтересованным, по всем вопросам писать в ЛС: @maakaar1
-
Приветcтвyю! Ищeм людeй - готoвых нa взaимoвыгoднoм сoтрудничестве получать хoрoший дoп. дoxoд пo нашeмy фpилaнc прoeкту (сфера криптовалют, не занимаемся торговлей, арбитражем и т.д) Пoмoжем рaзoбраться нa пpaктике eсли нeт oпытa. Oт 20 лeт. Непoлная занятость. Пo вoпpoсaм - пишитe ему: @Klim_SazONi
-
Всем привет. Кто знает? Сколько действует медицинская страховка по CUAET , если люди приедут до 31 марта оформят Work permit, SIN и уедут.
-
🔅Друзі всім привіт! Любителі класичної музики 🎶 а саме піано 🎹 та скрипки 🎻 , знову маю чудову можливість запросити на концерт! Наступна пʼятниця 16 лютого, о 19:30 в районі West Point Grey. Деталі на платформі, а кому цікаво пишіть у приватні 🔅 www.eventbrite.ca/e/muzewest-concerts-presents-duo-concertante-tickets-678856356637?utm_experiment=test_share_listing&aff=ebdsshios
-
Спасибо
-
Это потом? Если опять приедут? Или сразу же за кэш? А может можно сделать, а если через пол года не приедут как то оказаться письменно. Они не знают что делать еще. Где быть.
-
Неужели так сложно потратить хоть что то из полученных 3000$?
-
Это совет?
-
Они едут не за деньгами, а за возможностью получить открытый ворк пермит.
-
Я не за мед осмотр спрашиваю, мед осмотр они сделали уже не в Канаде. Я спрашиваю за страховку. Или я что то не понимаю. Страховку делать за кэш сразу когда приедут?
-
Шановні друзі! Пропоную послуги ремонту та виготовленню ювелірних виробів! Працюю з сріблом та золотом! За консультацією дзвоніть 778 668 7976 Максим Радий буду допомогти! Рекламу узгоджено з Антоном!!!