Українська спільнота Ванкувер Канада
-
🔅Друзі всім привіт! Любителі класичної музики 🎶 а саме піано 🎹 та скрипки 🎻 , знову маю чудову можливість запросити на концерт! Наступна пʼятниця 16 лютого, о 19:30 в районі West Point Grey. Деталі на платформі, а кому цікаво пишіть у приватні 🔅 www.eventbrite.ca/e/muzewest-concerts-presents-duo-concertante-tickets-678856356637?utm_experiment=test_share_listing&aff=ebdsshios
-
Спасибо
-
Это потом? Если опять приедут? Или сразу же за кэш? А может можно сделать, а если через пол года не приедут как то оказаться письменно. Они не знают что делать еще. Где быть.
-
Неужели так сложно потратить хоть что то из полученных 3000$?
-
Это совет?
-
Они едут не за деньгами, а за возможностью получить открытый ворк пермит.
-
Я не за мед осмотр спрашиваю, мед осмотр они сделали уже не в Канаде. Я спрашиваю за страховку. Или я что то не понимаю. Страховку делать за кэш сразу когда приедут?
-
Шановні друзі! Пропоную послуги ремонту та виготовленню ювелірних виробів! Працюю з сріблом та золотом! За консультацією дзвоніть 778 668 7976 Максим Радий буду допомогти! Рекламу узгоджено з Антоном!!!
-
-
Всім привіт Маю два VIP квиткт на концерт ERIC PRYDZ Який відбудеться FEB 17 2024 at 08:00pm В городі Vancouver Pacific Coliseum Я купував за 332$ Віддам за 250$ Звертайтеся в особисті Всім дякую за увагу