Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Якщо ви шукаєте хорошу компанію рекомендую ACR Glass мала таку саму ситуацію. Зробили швидко і якісно, вони можуть як і до вас приїхати так і ви до них в Ленглі.
-
Paying! Paying!! Invest with the legit and paying platform, withdrawal is free and automatically approved cutt.ly/zwNi08s8
-
Доброго дня, як зв'язатися з адміністрацією
-
Добрий день всім. Хто знає в якому сайті офіціально написано до якого числа і місяця можна в'їхати в Канаду, щоб була представлена ця одноразова допомога. Зарання дякуємо.
-
Привіт, хто подавався на туристичну візу в Штати, як там можливо моніторити дати на прийом до консульства? Ну щоб забронювати інтервʼю раніше
-
Заодно вот для всех гипотеза: Кстати, всем, кто записался на us визу в Ванкувере на следующее тысячелетие на 2025-2026 год, совет - позвоните по телефону на сайте (US Consulate In Vancouver - 778-807-9660) и попросите сделать вам reschedule. (Я звонил 5 октября 2023, записаны были на ноябрь 2024 😱) Вам вежливо откажут и скажут, чтобы вы продолжали смотреть свободные слоты... Но 6 декабря 2023 в почту пришло письмо с темой "You might qualify to schedule an earlier U.S. Visa appointment", с инструкцией заглянуть к ним на сайт ещё раз. Там нас ждал свободный слот на середину декабря 2023 🤣.
-
Там сначала записывайтесь на ближайшую (2026 год 🤣), а потом делаете reschedule (точнее пытаетесь).
-
ну мені не тре гараж професійний... - такий як то біля хати в людей буде достатньо
-
получається так...
-
Нормочас работы механика в гараже -$100-120 Отдавать вам гараж в пользование за 350 на 6 часов невыгодно получается...
-
може є авто механіки у групі або може хтось знає хорошого недорогого? По суті потрібен тільки гараж - інструмент у мене є. Треба поміняти тормозні диски, колодки, ричаг, тяги стабілізатора, рульову тягу, масло, задні салінблоки балки (легко знімаються, нічого випресовувати не треба) Готовий за всю роботу заплатити $300-$350, Я оцінюю це десь в 10 годин роботи в дома "на коліні" або в 5-6 годин у гаражі з обладнанням і підйомником.