Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Вітаю шановна громадо! Виникло питання щодо роботи у медичній сфері. Знаю що тяжко перевчитися, але українці завжди готові до труднощів. Найкращий спосіб це шукати однодумців, як серед ньюкамерів так і серед тих хто вже отримав завітну мрію. Тому якщо хтось також спрямований на успіх - будемо знайомі 😉 Трохи про себе: лікар-інтерн отоларинголог з Харкова. На руках диплом, у голові досвід міжнародних конференцій стажувань та англійська В1-2. Працював ассистентом лікаря всіх спеціалізацій 4 роки. Налагодив сервіс сервіс двох приватних клінік збільшивши прибуток в два рази. Але усе відкорегувала війна… Можливо ви знайомі з кимось із лікарів які вже працюють або взагалі працівників медичних закладів і вони не проти помічника. Або можливо знаеєте когось з академічної медичної спільноти. Мені важлива кожна думка та будь-яка допомога. Нетворкінг - це сила!)
-
Посмотрите выше через лупк, было несколько образцов.
-
Именно в этой локации девушка проходила недавно с группы, посмотрите через лупу там должен быть номер телефона по которому записываться
-
Друзі‼️ хто прилетів в Канаду по foil-less і вже подавали паспорти на мульті візу, поділіться інформацією ‼️ Відгукніться, будь-ласка, є питання.🙏🏻
-
Доброго дня. Хто здавв біометрію в Словакії?
-
Доброго, Я з дружиною здава у Братіславі у липні.
-
Підкажіть, будь-ласка, в якій групі це розміщено? На Фейсьук немає такої групи. Дуже дякую. Хотіла знайти коньакт цієї жіночки.
-
Всем доброго времени суток. Подскажите пожалуйста, сестра просит на время забрать племянницу 5 лет в Канаду. Сестра в разводе. Вопрос: ● Какие документы разрешат такой маневр? ● Какие разрешения нужны в таком случае? ● Какие документы на ребёнка брать с собой?
-
Ну як мінімум дозвіл про виїзд двох батьків. Ну і підтвердження судом що вона опікун
-
Добрый день! Такая ситуация: нас в семье пятеро, младшей дочке 3 года. Пришел запрос на отправку паспортов для вклейки визы всем, кроме неё. Может потому, что у нее загранпаспорт действителен до марта 23го года? Как быть в такой ситуации? Может кто-то сталкивался...Буду благодарна за ответ!
-
www.facebook.com/groups/UkrainiansInVancouver/?ref=share
-
Дуже Вам дякую!
-
Аби допомогло ♥️
-
Думаю многим интересно будет
youtu.be/xa9VjQF23PA
-
Довго чекали?
-
Я здавала у квітні, отримала в кінці травня
-
Саму біометрію здали хвилин за 10, черг не було. А запрошення на вклейку візи отримали рівно за місяць.
-
Мед осмотр нужно пройти в Европе недорого желательно Молдавия кто-то подскажет где и сколько стоит?