Українська спільнота Ванкувер Канада
-
гарантію.... буде краще ніж до мене - оце можу гарантувати )
-
ну звичайно Ульяна... то шо там у вас? клапана регульнути, масло поміняти? Коли заїхати?
-
Обов'язково! )
-
Ціною? Я думав сервісом...
-
Доброго дня👋 Мене звати Наталія , я студентка 2 курсу, у мене дуже жахлива ситуація. Будь ласка, якщо у Вас є можливість, допоможіть. 🙏🏽 Вчора моєму дідусеві в Донеччині, в селі Єгорівка розбили дім, зв'язок дуже з ним поганий, у нього зараз немає ні даху над головою, ні води, ні електроенергії, ні їжі. Треба його евакуювати. Я дзвонила волонтерам, сказали що треба 5-6 днів, щоб знайти водія, і не факт що вони зможуть туди доїхати. Я знайшла водія з цього ж села, він перевірений, багато людей вже вивіз. Він коштує 2.000 гривень. В мене є 1.100 гривень, я з друзями, родичами назбирала. Залишилось зібрати 900 гривень. Будь ласка, якщо є можливість, допоможіть 🙏🏽 Докази надаю в пп. Обов'язково буде відео доказ, як я його зустрічаю. Будь ласка 🙏🏽 PayPal: [email protected] Картка 5354328087785545
-
Ще є 100 гривень, дякую 🙏 Ви неймовірні, нас багато, будь ласка, залишається зібрати зовсім трошки 620 гривень 🙏♥️
-
Дякую Вам Велике за 180 гривень 🙏♥️ Ви просто рятуєте найріднішу мені людину 🙏 Нам залишається зібрати 720 гривень, будь ласка 🙏🏽
-
+150 гривень🙏♥️ Дякую! Залишається нам зібрати 470 гривень
-
І більш немає жодного переказу, будь ласка, допоможіть 🙏 Нас багато , по 50-60 гривень і ми дуже швидко закриємо цей збір. Залишається 470 гривень
-
Ще є 200 гривень🙏♥️ Велике дякую🙏 Залишається 270 гривень і ми закриваємо збір, я обов'язково надішлю відео в чат, як його зустрічаю 🙏