Українська спільнота Ванкувер Канада
-
тобто Roblox це корисне хобі а не всякі там ігри?)
-
Шановні батьки та молодші програмісти!🎁 Мене звати - Олександра Я організовую безкоштовний ОНЛАЙН майстер-клас з компʼютерного дизайну,програмування, 3D моделювання для дітей 6 - 18 років.☺️ Буду вдячною, якщо ви долучите своїх дітей, так як це - чудова можливість для вашої дитини розвинути свою творчість, логічне мислення та навички в галузі дизайну та IT. Ціль - спрямувати час та енергію дітей в корисне хоббі а, не в перегляд Тік ток, ютуб, або ігри. Та показати, що це дуже цікаво та не так складно як здається☺️ Напрямки, як для менших дітей, так і старших(можна з досвідом): ✅Scratch 🐱, Roblox, Minecraft🎮 ✅3D моделювання(Blender), професійний відеомонтаж та вивчення фотошопу🎬🎨, ✅🐍 Python, C# Unity, WEB-розробка -(JS, HTML, CSS), 👾 Java На майстер-класах вивчаємо: Основи комп'ютерного дизайну та використання графічних програм; створення власних ігор, сайтів, ботів, додатків(в залежності від віку) та багато іншого❤️ ✍️Для запису ставте тут "+", або пишіть мені у приват. Кількість місць є обмеженою‼️ Запис діє до 10.03
-
так, діти можуть навчитися розробляти власні 3Д ігри та в майбутньому навіть заробляти на них )
-
це так не працює)
-
Да, две недели назад.
-
Добрый день. Подскажите пожалуйста, куда написать, чтобы ускорили рассмотрение заявки на визу?
-
Спасибо
-
Ну да
-
Головне, щоб не потрібно було забирати багаж, щоб його автоматично перенаправляла сама авіакомпанія. Купуйте квиток на пряму у авіакомпаніі (aircanada, lufthansa, KLM та інші) а не через сайти прокладки, бо в них може бути автоматична перенаправка багажу не включена. Тому вам доведеться виходити, щоб забирати багаж, і тоді у людей є проблеми. Я купувала квиток на AirCanada: летіла з Польщі (Lot airlines), пересадка Лондон (airCanada) приліт Ванкувер.
-
Привіт) Мене звати Ірина) Шукаю кімнату для короткострокового/довгострокового проживання. Розгляну будь-які варіанти:)
-
Здаються мебльована кімната все включено, звертайтесь до особистих повідомлень
-
Сдаются меблированная комната все включено, обращайтесь в личные сообщения
-
Bmw 330i E90 2007 N52B30 Clean Title автомобіль в чудовому стані. Пробіг 198 тис! Заводиться і їде дуже добре. Не потребує жодного ремонту. Вкладено багато любові і грошей, маю всі чеки! Чорні диски 19" 8,5J. Дуже чистий і доглянутий салон. Справжня шкіра! Машина варта вашої уваги! Ціна 4700!