Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Привіт!🤗 Я Валерія - майстер манікюру/педикюру з 12-річним досвідом. Працюю у салоні в особистому просторі , нікого поруч ,тож ми з вами зможемо побалакати на будь які теми 😉 Роботи виконую не на швидкість ,а на якість♥️ На перший "візит-знайомство" -10$ 🎁 Працюю у Ванкувері : maps.app.goo.gl/JisN9C6i88FaY12E6 📍4889 Clarendon St, Vancouver, BC V5R 3J3 Моя сторінка: www.instagram.com/vlblue_nail?igsh=anhhNGJqdXFiYzB0
-
Добрий день. Чи є тут у Ванкувері наші майстри лазерної епіляції. Напишіть будь ласка.
-
Квіти на полотні. Заберіть полотно з собою Вже є точна дата: 📅 17 березня, 11:00 - 13:00 📍 Location: 7360 Elmbridge Way, Richmond, BC V6X 0A5, Canada Реєстрація: www.eventbrite.com/e/859241874577?aff=oddtdtcreator
-
Всім привіт 👋 Мене звати Максим, я CrossFit тренер та атлет 🏃♂️ 🏋️♂️🤸🏻Маю більше 12 років досвіду тренерської роботи в Україні та Китаї. Хочу зібрати на тренування в цю суботу 16 березня всіх бажаючих почати вихідні активно та з користю для здоровʼя. Мета: познайомитися з однодумцями, почати тренуватися на свіжому повітрі після зимових дощів, отримати приємні емоції та мотивацію до тренувань. В першу зустріч буде легка активність, знайомство. Локація: орієнтовно це Moody Park ( New Westminster) о 9:00, але місце може змінюватись кожної суботи. Тренування безкоштовне. Якщо вам цікаво, напишіть мені особисто, я розповім деталі.
-
Если попал в аварию в Британской Колумбии с 7L классом водительских прав, но находился за рулем один, и страховая компания поставила мне условие, что я должен сдать РОАД-тест в течение 10 дней, допустят ли меня к РОАД-тесту? в правах указана дата роад теста не раньше 8 декабря
-
Підкажіть будь ласка чи є хтось з машиною, хто може допомогти забрати 2 матраци(вакумовані в рулонах) з магазину завтра? Який прайс? Річмонд.
-
Ищeм пaртнеpов, гoтoвыx нa взaимoвыгoднoм сoтрyдничестве полyчать хopoший дoп. дoxoд пo нашeмy прoeкту. Непoлнaя зaнятоcть. Пo вoпpocaм - пишитe в ЛC
-
это МОШЕННИКИ ☝️
-
Добрий день. Шукаю косметолога. Хто робить процедури, чи знає когось тут, напишіть, будь ласка. Дякую 🙏