Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Добрий день. Шукаю косметолога. Хто робить процедури, чи знає когось тут, напишіть, будь ласка. Дякую 🙏
-
вам сюда: t.me/KosmetichkaVan
-
Ищeм людeй для взaимoвыгoднoго сoтрудничествa, получать хoрoшyю дoп.пpибыль пo нашeмy фpилaнc прoeкту. Oт 22 лeт. Пo вoпpoсaм - пишитe в лс
-
From April 1st, a unit is available for rent. 1 bedroom in North Surrey, a 10-minute walk to the skytrain. High-speed internet included. Preferably looking for 1 person to rent. Furniture can be provided if needed (and household items). For any questions, please send me a message. Короткий переклад. Є юніт в оренду. Північний Сюррей, 1500 коштує. Пишіть в приватні повідомлення.
-
Всім привіт 👋 Вже завтра буду проводити тренування на свіжому повітрі, погода супер ☀️ Локація: Moody Park( New Westminster) 9:00. Ваш рівень підготовки не важливий, кожен отримає своє навантаження 🏃♂️🤸🏻. Це перше тренування в цьому році, тому більше будемо знайомитись, ніж тренуватись 😅 Якщо хочете приєднатись, пишіть розповім деталі.
-
Всем привет! Приглашаем в SELFIELAB - первую зеркальную селф-портрет студию, чтобы окунуться в волшебную атмосферу Пасхи и создать потрясающие снимки. На протяжении 3 дней наше пространство превратится в настоящую весеннюю цветочную сказку! Это идеальное время, чтобы создать красивые фотографии, расслабиться или насладиться временем с семьей и друзьями в уютной атмосфере, полной весеннего настроения. Ждем вас 30 и 31 марта, 1 апреля с 11:00 до 19:00. Длительность сеанса - 30 минут. Бронирование доступно на сайте www.selfielab.ca. *Декорации могут немного отличаться в зависимости от наличия цветов.
-
"Ваше минуле, сьогодення та майбутнє - кожен момент має свою цінність. Я - ваш надійний партнер у зйомці цих моментів. З моїм мистецтвом відеозйомки кожна деталь стає частиною незабутньої історії. Від важливих моментів у бізнесі до теплих сімейних зустрічей я готова зафіксувати кожен емоційний момент. Довіртеся мені, і я перетворю ваші ідеї на чудові та надихаючі відеоролики, які будуть радувати вас і ваших близьких протягом багатьох років. Зробіть перший крок – зв'яжіться зі мною через мій профіль у Instagram і давайте створимо щось унікальне разом! www.instagram.com/taskiran.ca?igsh=MXhhZ3B1YmR5Mmlhcw== 💼 Ціна: від $150 за годину, включаючи обробку трьох відео. 🕐 Тривалість понад 2 години обговорюється індивідуально. Зробіть кожен момент незабутнім за допомогою моїх послуг відеографа!"
-
Вітаю! Настав час купувати домашню ковбаску, сальце та м'ясо у Великодній кошик. Ось наше меню: Ковбаса домашня - $45/кг (кільця різної ваги від 300 г). М'ясо нежирне свиняче (карбонад) – $35/кг; М'ясо напівжирне свиняче (шия) – $40/кг; Сало (підочеревина м'ясна) – $40/кг; Яловичина – $55/кг; Курячі ніжки – $27/кг; Рулет курага, чорнослив та горіхи – $60/кг; Рулет з болгарським перцем та оливками– $60/кг; Скумбрія гарячого та холодного копчення - $30/кг; Качка - $35/кг. Замовлення можна забрати у White Rock
-
Останні місця на цю неділю, 11:00 ранку. Чекаю на вас! www.eventbrite.com/e/859241874577?aff=oddtdtcreator&fbclid=PAAaby_-zWUOMYJFkNveou8HoN_kd9qLjj4wGXTrkkTWcKXbmtC_4-1URvHgc