Українська спільнота Ванкувер Канада
-
(Я переехал, мне надо адрес поменять)
-
Поменять нужно в банке, права( если есть ), мед карта и в налоговой
-
Здравствуйте. Если в группе люди, кто работает на СТО, bodyworks. Хотел бы проконсультироваться, думаю купить машину после ДТП, и сам ее восстановить. Хотел бы узнать какие могут быть ньюансы
-
Хто зараз хоче/може свою дитину вигулять/пограть в баскетбол-теніс-бадмінтон біля Лафардж озера - приходьте) Маю дитину (he/him) 10 рочків, мʼяч та ракетки :)
-
Ищем людей,готовых на взаимовыгодном сотрудничестве получать хороший доп.доход по нашему проекту.Неполная занятность.По вопросам в лс
-
мошенник☝️
-
Ищем людей,готовых на взаимовыгодном сотрудничестве получать хороший доп.доход по нашему проекту.Неполная занятность.По вопросам в лс
-
Здравствуйте, Нужны 5-10 людей в команду для заработка? От 18 лет. По вопрам в лс
-
Шановні батьки та молодші програмісти❗ Мене звати Ірина . Я організовую безкоштовні онлайн майстер-класи з компʼютерного дизайну, програмування, 3D моделювання для дітей 6 - 18 років. Буду вдячною , якщо Ви долучите своїх дітей, так як це - чудова можливість для Вашої дитини розвинути свою творчість, логічне мислення та навички в галузі дизайну та IT. Ціль - спрямувати час та енергію дітей в корисне хоббі, а не в перегляд Тікток, YouTube , або ігри. Та показати, що це дуже цікаво та не так складно як здається☺️ Напрямки, як для менших дітей, так і старших(можна з досвідом): 🟣Scratch, Roblox, Minecraft🎮 🟣3D моделювання (Blender), професійний відеомонтаж та вивчення Photoshop🎬🎨, 🟣Python , C# Unity, WEB-розробка (JS, HTML, CSS), Java На майстер-класах вивчаємо: 1️⃣Основи комп'ютерного дизайну та використання графічних програм; 2️⃣Створення власних ігор, сайтів, ботів, додатків(в залежності від віку) та багато іншого😊 ✍️Для запису пишіть мені у приват📩 Кількість місць є обмеженою‼️ Запис діє до 20.03
-
-
Знаю що багато хто питав за комп'ютерний сервіс 💻, з цього вирішив поділитися своїм досвідом і зробив флаєр, де написані послуги, в яких я можу допомогти 🤝. Якщо у вас щось поза списком, пишіть, і ми розберемося. Кому зручніше можете писати в Директ. Vancouver, Canada.
-
Ищу людей, заинтересованных в получении доп.дохода на удаленке. От 20 лет. Подробности в лс
-
Зустрічайте вже цього тижня! SKOFKA x DOVI x KOZAK SIROMAHA Артисти зібрали майже 100 00$ на РЕБ для 59-ої бригади! Vancouver — побачимось 24 березня. Купити квитки