Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Лариса покинула чат, который ей не очень то и нравился. Будьте добрее
-
Не надо обращать внимание...
-
Вот и правильно, нет правильных украинцев и неправильных, все равны и обсуждать здесь нечего
-
Висловила. Її думка - російськовомні мають мовчати. Це вона почала чіплятися до людей. Селюками ніхто нікого не назвивав, це ви самі придумали та самі образилися
-
Дуже схоже на дискримінацію за мовною ознакою, людина свою думку висловила а її російськомовний контингент цієї групи швидко випхав ну дякую що нас українськомовних хоч селюками не називаєте бо дійсно « какая разница», уже передбачаю каміння в свій бік про « помощь» і тд. Лояльність це не про « не надо нас учить родину любить» - а про вміння поважати думку іншого навіть коли вона вам не подобається .
-
Чому люди так люблять перекручувати слова інших, я особисто цієї пані не знаю, і не поділяю думку про те що можна когось особливо дорослу людину силою змусити . Проте це не відміняє її право на власну думку і переконання і право її висловлювати.
-
Що ж вона не поважає думки інших, а?
-
В неї була не тільки думка, а ще і вимога. Гей ви, поводьтесь як я сказала! Але вона не вихователька в дитячому садочку, і їй відповіли
-
А люди мають право не слухати чужі думки?
-
Звичайно але тоді це називається уже не свобода коли ви забороняєте комусь висловлювати свою думку а дискримінація. Лише тому що ця думка не співпадає з вашою або вона вам не подобається.
-
Ок ви мене переконали що перебір з типовими висловами з єдиного телемарафону виглядає як «спіч колі котлети»
-
Где вы увидели там думку? Чисто пропагандистские приемы 'вся канада и только эта группа' и пр. и стремление поставить клеймо на группу и русскоязычных 'орков' в ней.
-
Ось вона і хотіла заборонити багатьом людям висловлювати свої думки так, як їм подобається. Хотіла позбавити людей свободи.
-
Ярослав, она пришла в чат, чтобы ТРЕБОВАТЬ. А мы тут собрались по интересам и для взаимопомощи. Если вам интересно гражданство проходящего мимо человека, то это ваша прихоть, а не его обязанность делать для вас что-то очевидным. Перестаньте требовать что-то от незнакомых вам людей и жить станет проще.
-
Мене особисто зараз в російськомовних лише одна незручність на вулиці коли чую російську я не можу відрізнити чи це росіянин з зеткою в голові чи це просто українець зі сходу , яких я ще раз підкреслю вважаю не меншими українцями ніж з інших частин України
-
Вы думаете , что на русском только украинцы или россияне говорят? Вы ошибаетесь... просто может не нужно судить людей по языковому признаку за рубежом, и станет проще
-
Я ні від кого нічого не вимагаю, окрім права на власну думку, і так я висловився мені це не зручно але я не вимагаю ні від кого переходити на українську, англійську чи китайську
-
Шановна Уляна я не думаю що російською говорять виключно представники цих двох націй , окрім них і нас в радянському союзі було ще, я звичайно можу помилятись , близько 13 республік представники яких теж частково знають або навіть розмовляють російською і особисто проти мови я нічого не маю але нажаль вона стала маркером нації яка напала на нашу з вами країну.
-
Скажіть відповідь на просте запитання, якщо ви на вулиці чуєте українську ви ж не думаєте що це росіянин, але коли чуєте російську ви ж не впевнені що це не росіянин, а якщо вона особисто у вас ще щось запитує або просто їй захотілось просто поговорити бо їй здалось що ви також «руский» я б особисто хотів знати чи ця людина належить до нації вбивць мого народу!
-
Не только ведь русскоязычные воюют с нами, а и чеченцы , и буряты и др национальности. Поэтому не каждый русскоязычный нам враг. И не нужно давить на русскоязычных украинцев, которые и так уже от этой войны пострадали больше всех, а сколько парней русскоязычных погибло, защищая и вашу Родину в том числе.
16 Jan 2023, 06:08
24139/25466
about 11 hours ago