Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Дуже схоже на дискримінацію за мовною ознакою, людина свою думку висловила а її російськомовний контингент цієї групи швидко випхав ну дякую що нас українськомовних хоч селюками не називаєте бо дійсно « какая разница», уже передбачаю каміння в свій бік про « помощь» і тд. Лояльність це не про « не надо нас учить родину любить» - а про вміння поважати думку іншого навіть коли вона вам не подобається .
-
-
Ярослав, она пришла в чат, чтобы ТРЕБОВАТЬ. А мы тут собрались по интересам и для взаимопомощи. Если вам интересно гражданство проходящего мимо человека, то это ваша прихоть, а не его обязанность делать для вас что-то очевидным. Перестаньте требовать что-то от незнакомых вам людей и жить станет проще.
-
Мене особисто зараз в російськомовних лише одна незручність на вулиці коли чую російську я не можу відрізнити чи це росіянин з зеткою в голові чи це просто українець зі сходу , яких я ще раз підкреслю вважаю не меншими українцями ніж з інших частин України
-
Шановна Уляна я не думаю що російською говорять виключно представники цих двох націй , окрім них і нас в радянському союзі було ще, я звичайно можу помилятись , близько 13 республік представники яких теж частково знають або навіть розмовляють російською і особисто проти мови я нічого не маю але нажаль вона стала маркером нації яка напала на нашу з вами країну.
-
Скажіть відповідь на просте запитання, якщо ви на вулиці чуєте українську ви ж не думаєте що це росіянин, але коли чуєте російську ви ж не впевнені що це не росіянин, а якщо вона особисто у вас ще щось запитує або просто їй захотілось просто поговорити бо їй здалось що ви також «руский» я б особисто хотів знати чи ця людина належить до нації вбивць мого народу!
-
Не только ведь русскоязычные воюют с нами, а и чеченцы , и буряты и др национальности. Поэтому не каждый русскоязычный нам враг. И не нужно давить на русскоязычных украинцев, которые и так уже от этой войны пострадали больше всех, а сколько парней русскоязычных погибло, защищая и вашу Родину в том числе.
-
Ви хочете сказати що гинуть лише російськомовні? Хм цікава у вас думка і моя повага до цих хлопців не менша ніж до будь кого з тих хто захищає нашу як ви сказали з вами країну , про відсоток бурятів і чеченців я думаю ми з вами не будемо сперечатись це принаймі статистично з перепису російської федерації виглядає мізерно.
-
Ще раз повернусь до своєії першочергової думки я не проти мови бо інакше це виглядає абсурдно чи стала російська мова маркером кораіни агресора так, інакше принаймі хлопці з передової не обмінювались командами українською як маркер свій чужий - в тому числі і російськомовні. Чи підтримую я щоб усі переходили на українську- ні це вибір кожної людини особистий. Мені особисто абсолютно все рівно якою мовою ви чи хтось інший спілкується особливо за кордоном.