Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Ще раз повернусь до своєії першочергової думки я не проти мови бо інакше це виглядає абсурдно чи стала російська мова маркером кораіни агресора так, інакше принаймі хлопці з передової не обмінювались командами українською як маркер свій чужий - в тому числі і російськомовні. Чи підтримую я щоб усі переходили на українську- ні це вибір кожної людини особистий. Мені особисто абсолютно все рівно якою мовою ви чи хтось інший спілкується особливо за кордоном.
-
Идёт набор деток на индивидуальные занятия по фортепиано 🎹 Возрастная категория от 4-х Локация Coquitlam Занятия 30 минут-$25 45 минут -$40 В уроки входит теория музыки,сольфеджио,практика игры ,индивидуальные папки для занятий Первое занятия бесплатно 🆓
-
Продаём машинку Chevrolet Cavalier 2003 года , пробег 264000, на ходу , резвая , без проблем , косметические дефекты только . Если кто ищет экономную машину для работы - это идеальный вариант . Причина продажи - муж сменил работу и больше не нужно кататься на дальние расстояния , поэтому продаем . Цена 2000 , торг .
-
ECTЬ нeсложная занятость, с высокой оплатой, от 200-700$ - день - 2 часа в день - Места огpaничены Ставь "+" мне в личку
-
ECTЬ нeсложная занятость, с высокой оплатой, от 200-700$ - день - 2 часа в день - Места огpaничены Ставь "+" мне в личку
-
ЕСТЬ НЕСЛОЖНАЯ ЗАНЯТОСТЬ, с выcoкoй oплaтoй oт 2OO-7OO$ день — 2 часа в день — Места огpaничены Ставь "+" мне в личку
-
У мувінгову компанію потрібен водій-вантажник ($25на годину на старт)та вантажник($21 на годину на старт) 30-60 годин на тиждень Основні вимоги: -Права клас 5 і досвід керування 5ти тонним траком -піднімати важкі речі -працювати довгі години -працювати по вихідних -англійська базова - досвід у мувінгу Звертатись за телефоном: (403)4014711
-
Доброго вечора!) Я маю чудову можливість для вас! Якщо хочете працювати онлайн, не потрібні складні навички або велика кількість часу. Гарантований стабільний дохід, кожен день. Не потрібно специфічних знань, лише кілька годин щодня. Все відбувається онлайн, потрібен лише смартфон. Вік потрібен від 18+. Пишіть мені особисто, якщо цікавить ця пропозиція.
-
Ищу партнеров в команду для получения доп.дoxoда. Удаленно, с телефона, или компьютера. За деталями пишите в ЛС
-
В поuске паpтнеров, заuнтересованных в пассuвном доxоде, все на дuстанцuоном фоpмате, для совершеннолетнuх, все подробностu в лuчные сообщенuя
-
Всім привіт! ❗️В мене є для вас чудова новина! ❗️ Я нарешті вирішила повернутися до справи свого життя та розпочати набір груп для функціональних тренувань з елементами гімнастики та стретчінгу! Також є можливість отримати персональні тренування. Мене звати Дарина, я міжнародний майстер спорту України зі спортивної гімнастики. Чемпіонка та неодноразова призерка чемпіонатів світу та Європи ☺️ Більше про себе розкажу на першому пробному безкоштовному занятті. Про що ми поговоримо: ⚪️ розкажу про себе ⚪️ познайомимось з кожним із вас ⚪️ проконсультую з приводу тренувань ⚪️ домовимось про кількість занять на тиждень, дні та час ⚪️ зробимо вступну невеличку розминку та розтяжку Заняття будуть проводитися на свіжому повітрі в Yaletown Vancouver. Вартість групових занять - 25$/1-1:30 хв Вартість персонального заняття - 80$/1-1:30 хв Запис через приватні повідомлення, до зустрічі ❤️
-
ОРГАНІЗОВУЄТЬСЯ ЗБІР КОШТІВ ДЛЯ ДОПОМОГИ УКРАЇНІ! ДОЛУЧАЙТЕСЯ ДО УКРАЇНСЬКОЇ ВЕЧІРКИ! Усі кошти від проданих квитків будуть передані на медичні потреби для Збройних Сил України. Вартість квитка – це ваш особистий внесок у ПЕРЕМОГУ УКРАЇНИ! ПРОГРАМА ВЕЧОРА 6-7 pm. – ВІДКРИТТЯ УКРАЇНСЬКОЇ ВЕЧІРКИ. Спілкування, знайомство з новими друзями. Будуть продаватися сувеніри, картини, м’ясні вироби, їжа. Також буде продаватися легкий алкоголь. 7-8:30 pm. – КОНЦЕРТ. У концертній програмі ви почуєте: - Заслужений артист України, соліст гурту "Ватра" – ІГОР БОГДАН. - Гурт "НОВА ХВИЛЯ". - Молода талановита співачка ABEGAIL AVRAM. БЛАГОДІЙНИЙ АУКЦІОН. Після концерту відбудеться аукціон, де ви зможете придбати унікальні лоти. Це ще одна можливість підтримати Україну. 8:30-11:30 pm. – ТАНЦЮВАЛЬНА ПРОГРАМА. Матимете нагоду потанцювати під найкращі українські та світові хіти у живому виконанні відомого ванкуверського гурту "НОВА ХВИЛЯ". ПРИХОДЬТЕ: Наживо послухаємо відомих українсько-канадійських виконавців, потанцюємо, поспілкуємося із старими та новими друзями. РАЗОМ ДОПОМОЖЕМО УКРАЇНІ! УКРАЇНСЬКИЙ ВЕЧІР відбувається за підтримки волонтерів: #RIYVancouver #КаваДляЗСУ #saveukrainiansoldier КУПУЙТЕ КВИТКИ ЗАРАЗ! Не пропустіть нагоди долучитися до доброї справи та насолодитися фантастичним вечором! Придбати квитки можна за QR-кодом на фото, або за посиланням: www.eventbrite.com/e/ukrainian-fundraiser-zabava--tickets-922167717467?aff=oddtdtcreator
-
Здравствуйте посоветуйте электрика для авто в Коквитлам,спасибо
-
Добрый вечер Прилетаю в Ванкувер в эту Пятницу Ищу работу , очень надо Готов выходить уже с Субботы или с Понедельника Буду благодарен если не пройдёте мимо и постараетесь помочь написав в личку Благодарю 🫂
-
Да, вы правы