Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Ищу партнеров в команду для получения доп.дoxoда. Удаленно, с телефона, или компьютера. За деталями пишите в ЛС
-
В поuске паpтнеров, заuнтересованных в пассuвном доxоде, все на дuстанцuоном фоpмате, для совершеннолетнuх, все подробностu в лuчные сообщенuя
-
Всім привіт! ❗️В мене є для вас чудова новина! ❗️ Я нарешті вирішила повернутися до справи свого життя та розпочати набір груп для функціональних тренувань з елементами гімнастики та стретчінгу! Також є можливість отримати персональні тренування. Мене звати Дарина, я міжнародний майстер спорту України зі спортивної гімнастики. Чемпіонка та неодноразова призерка чемпіонатів світу та Європи ☺️ Більше про себе розкажу на першому пробному безкоштовному занятті. Про що ми поговоримо: ⚪️ розкажу про себе ⚪️ познайомимось з кожним із вас ⚪️ проконсультую з приводу тренувань ⚪️ домовимось про кількість занять на тиждень, дні та час ⚪️ зробимо вступну невеличку розминку та розтяжку Заняття будуть проводитися на свіжому повітрі в Yaletown Vancouver. Вартість групових занять - 25$/1-1:30 хв Вартість персонального заняття - 80$/1-1:30 хв Запис через приватні повідомлення, до зустрічі ❤️
-
ОРГАНІЗОВУЄТЬСЯ ЗБІР КОШТІВ ДЛЯ ДОПОМОГИ УКРАЇНІ! ДОЛУЧАЙТЕСЯ ДО УКРАЇНСЬКОЇ ВЕЧІРКИ! Усі кошти від проданих квитків будуть передані на медичні потреби для Збройних Сил України. Вартість квитка – це ваш особистий внесок у ПЕРЕМОГУ УКРАЇНИ! ПРОГРАМА ВЕЧОРА 6-7 pm. – ВІДКРИТТЯ УКРАЇНСЬКОЇ ВЕЧІРКИ. Спілкування, знайомство з новими друзями. Будуть продаватися сувеніри, картини, м’ясні вироби, їжа. Також буде продаватися легкий алкоголь. 7-8:30 pm. – КОНЦЕРТ. У концертній програмі ви почуєте: - Заслужений артист України, соліст гурту "Ватра" – ІГОР БОГДАН. - Гурт "НОВА ХВИЛЯ". - Молода талановита співачка ABEGAIL AVRAM. БЛАГОДІЙНИЙ АУКЦІОН. Після концерту відбудеться аукціон, де ви зможете придбати унікальні лоти. Це ще одна можливість підтримати Україну. 8:30-11:30 pm. – ТАНЦЮВАЛЬНА ПРОГРАМА. Матимете нагоду потанцювати під найкращі українські та світові хіти у живому виконанні відомого ванкуверського гурту "НОВА ХВИЛЯ". ПРИХОДЬТЕ: Наживо послухаємо відомих українсько-канадійських виконавців, потанцюємо, поспілкуємося із старими та новими друзями. РАЗОМ ДОПОМОЖЕМО УКРАЇНІ! УКРАЇНСЬКИЙ ВЕЧІР відбувається за підтримки волонтерів: #RIYVancouver #КаваДляЗСУ #saveukrainiansoldier КУПУЙТЕ КВИТКИ ЗАРАЗ! Не пропустіть нагоди долучитися до доброї справи та насолодитися фантастичним вечором! Придбати квитки можна за QR-кодом на фото, або за посиланням: www.eventbrite.com/e/ukrainian-fundraiser-zabava--tickets-922167717467?aff=oddtdtcreator
-
Здравствуйте посоветуйте электрика для авто в Коквитлам,спасибо
-
Добрый вечер Прилетаю в Ванкувер в эту Пятницу Ищу работу , очень надо Готов выходить уже с Субботы или с Понедельника Буду благодарен если не пройдёте мимо и постараетесь помочь написав в личку Благодарю 🫂
-
Да, вы правы
-
Добрый. Надо бы побольше исходных данных - опыт, навыки, уровень английского и ожидаемые предпочтения по работе. Иначе - оч мало шансов на серьезный отклик к вашему посту. Я лично ничего по работе предложить не могу, но видела немало подобных запросов и соответствующие последующие комментарии.
-
Да конечно и Ворк Пермит без ограничений до 2027 года
-
И еще вопрос - у вас SIN есть?
-
Просто, если бы не было sin, то только с понедельника вы бы пошли за ним и ни о какой работе с пятницы уже бы речь не шла.
-
И еще порекомендую, если позволите, добавьте информацию про возраст и ориентиры по месту проживания и ближайшие города для работы
-
Робота в Києві (допомагаємо з переїздом) Вакансія ЧАТ МЕНЕДЖЕРА ❗️Тільки листування❗️ ❌без інвестицій,не кол.центр,не ескорт,не збер,не фін ринки❌ Ставка + Бонуси Щотижневі виплати Забудь, що таке штрафи, дрес-код, робота стоячи, затримка зп та ненормований графік. Цікаво? Пиши мені:t.me/nikstrim77
-
Робота в Києві (допомагаємо з переїздом) Вакансія ЧАТ МЕНЕДЖЕРА ❗️Тільки листування❗️ ❌без інвестицій,не кол.центр,не ескорт,не збер,не фін ринки❌ Ставка + Бонуси Щотижневі виплати Забудь, що таке штрафи, дрес-код, робота стоячи, затримка зп та ненормований графік. Цікаво? Пиши мені:t.me/nikstrim77
-