Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Всім доброго вечора ми переїжджаємо з 1 вересня в 2 bedroom та залишаємо наш улюблений 1 bedroom та шукаємо хто хоче жити на нашому місці Ми живемо біля Coquitlam central На вулиці 3476 Raleigh st дуже круті господарі,саме вони нам допомогли приїхати сюди ,а якщо точніше мене знайшли,бо коли я евакуювалась з Маріуполя,то давала інтерв’ю на телебачення . Біль детально за місце де живемо !!! Від господаря . спальня 1 ,ванна кімната з окремим входом. Щомісяця: $2000 Доступно: 1 вересня. Кухонна техніка Посудомийна машина Пральна машина та сушильна машина в номері Парковка на вулиці БЕЗ домашніх тварин, куріння заборонено. Вода, газ, Інтернет включено Потрібна перевірка кредиту та довідки Будь ласка, надішліть повідомлення з інструкціями про себе, статус зайнятості, причини переїзду, а також електронну адресу та номер телефону, щоб запланувати перегляд призначення. Лише серйозні запити. Якщо ви зацікавлені то напишіть мені в особисті я дам вам за любуи номер господаря🙂
-
Всем Привет! Ищем ответственных людей на удалёнку, стабильный доход каждую неделю, все вопросы в лс.
-
ТРЕБУЮТСЯ ЛЮДИ Минимум 21О$ в день. 2 - 3 часа в день. Напиши мне +
-
Всех приветсвуют! Веду набор в группу, приятная еженедельная прибыль и минимум времени на работу. Пишите в личные сообщения.
-
Есть несложная 3анятость, с высокой оплатой от 2OO-7OO$/день ! - 2 - 3 часа в день - Места ограничены Пиши "+" мне в личку
-
Увага! Якщо ви прибули до Канади за заходами CUAET до 31 березня 2024 року, ви можете податись на новий дозвіл на роботу ще на три роки. Останній термін подачі на новий дозвіл на роботу до 31 березня 2025 року. Подача на новий дозвіл на роботу передбачає оплату стандратних платежів. Ось джерело www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit-march-31.html
-
Хлопець, 24 роки, шукаю кімнату в межах метро скайтрейн або близько до нього. Немає шкідливих звичок , без тварин , тварин люблю , робота мається , є гарні рекомендації від колишніх орендодавців . Чим дешевше тим краще )
-
Есть несложная 3анятость, с высокой оплатой от 2OO-7OO$/день ! - 2 - 3 часа в день - Места ограничены Пиши "+" мне в личку
-
-
Сьогодні отримав нову вакансію, online, кому потрібно - пишіть мені, обов'язки таки: від 18+, але все легально, та потрібно мати смартфон
-
Скинул ссылки в личку вам.