Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Chrysler 300c V8 5.7 HEMI 340hp RWD 2005 Clean Title Автомобіль у відмінному зовнiшньому та механічному стані. Дуже чистий і доглянутий інтер'єр. Максимальна комплектація. Комплект хромованих дискiв з новою резиною 275/40/20 також маю комплект зимової резини з дисками. Пробіг 290 тис. Автомобіль вартий вашої уваги! Ціна 4000! Пишіть, відповім на всі питання!
-
Привет.Присoeдиняйтесь к нaшей кoмaнде. Удaлeнная сфepa.Лeгaльные услoвия и пpивлекaтельный прoцeнт.Мы ищем совeршеннолетних и целеустрeмленных людей.Пишите в лс +
-
Доброго дня! Чи може хтось порадити high school у Річмонді де б дитині було краще навчатися. Буду дуже вдячна.
-
Привіт , я Марина - професійний майстер з ламінування вій та брів 😊 Потрібна модель на процедуру ламінування вій , для створення контенту 🫶 📍 New Westminster 📍Vancouver Оплата - 30$ Подробиці в приват www.instagram.com/marss_brows?igsh=ZHZjOWdkcjZ3MWw1
-
Я хочу написать отзыв и порекомендовать психолога . Она очень мне помогла в сложной жизненной ситуации. Я до этого работала с другими , но такого быстрого эффекта ни с кем не было . Рекомендую ! www.facebook.com/fukfatz?mibextid=LQQJ4d
-
Ну его я тоже юзала🤣 но побоялась спиться
-
Ну вдруг ищут . Тут в этой Канаде иногда нужно поработать .
-
Ні не працювати, а пахати !!! Тому мені краще повернутися в Україну (був комісований і звільнений з ЗСУ, приїхав до родини, а дружині не потрібен, розлучилися отакі жінки - українки там хлопці гинуть, моя певно так і хотіла). А тепер всіх гребуть, тому я краще пару сот кацапів відправлю в ад, маючи ліцензію на вбивство в Україні чим тут як деякі вигрібають гамно но гамно є гамно як не називай його - канадське !!! Всіх я не назву їх чоловіками - які повтікали з України і тут ще скиглять !!! Ви всі зрадники і я кожному в лице і в очі це скажу це і буду повторювати це !!! Я би розстріляв кожного з таких. А я навчився це робити добре і тих росіян яких відправив мені зовсім не жалко і не сняться вони мені це подобається це як грати в реальну гру !!! Всім зрадникам і зрадницям всі здохнете тут на чужині !!! А я в Україні !!!
-
Средння зарплата в день✅ Бесплатное обучение🆓 Все с телефона📱 Сам выбираешь когда работать🕐 Напиши +📩