Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Перешёл сегодня на пакет Koodo, 34 доллара за 60гиг. У них ещё есть пакет за 29 долларов 20гиг. Через Mobile Klinik нет платы за подключении, ещё есть опция рифералок. Так же на контракт можно подключится на два года, телефоны типа Айфон 12 вообще бесплатно, все что новее то за деньги. Я взял 13й Афон промакс, платит надо 2 года по 9 долларов, тоесть телефон 220 долларов получится. Номер само собой сохраняется
-
Операторы часто подсаживают на семейные планы, чтобы потом тяжело было от них уйти, слишком проблематично сразу 4 номера меня, да ещё и домашний интернет в некоторых случаях. Но лучше чуть заморочиться и не переплачивать лишнего
-
Спасибо что поделились. Актуально, тоже собиралась завтра идти. (Или может еще и сегодня).Telus поднял цену.и за 4 номера(безлимит),теперь странно дорого выходит.
-
Да,нам сделали скидку,как на семейный план,но что что все равно цена за 2 года росла росла и росла по чуть-чуть. Пойду к ним.👌🏻
-
Всі номери змінили,чи залишили за вами ті самі,просто тарифи змінили?
-
Можете через дію як що є
-
Терміново у звʼязку з переїздом віддаємо за $100 диван Vangogh design. 6 подушок! Нова квартира менша, тому не можемо забрати з собою… Зроблений в Канаді! У відмінному стані! Дуже гарний, чистий, користувалися ним лише рік. З квартири без тварин і маленьких дітей :) Весь каверінг знімається, можна легко прати. Самовивіз 603 west 59th Avenue Vancouver. Писати або дзвонити в приват. First come first serve.
-
Hiring Job Description: Project Coordinator (Construction) Overview: The Project Coordinator will assist the Project Manager in all construction phases, including schedule, material and equipment management, procurement, and documentation. This role requires an organized professional who can manage multiple tasks and ensure smooth project execution. Key Responsibilities: Procurement & Material Management: Source construction materials and coordinate delivery schedules. Ensure timely availability of materials and resolve any supply chain issues. Project Reporting & Coordination: Assist in scheduling construction activities and project timelines. Prepare and update monthly status reports to track project progress, costs, and timelines. Site Coordination: Maintain daily communication with Site Superintendents and other stakeholders to ensure smooth site operations. Record construction activities, monitor site progress, and ensure compliance with safety and quality standards. Documentation Management: Organize and maintain project records, including change orders, contracts, and drawings. Ensure all project documents are up-to-date and properly filed. Coordinate the submission of required paperwork and reports to clients, contractors, and stakeholders. Desired Skills and Experience: Experience: 1-3 years in construction or related fields, with experience in siding, cladding, or similar types of construction projects preferred. Technical Skills: Proficiency in Microsoft Office Suite (Word, Excel, Project). Core Competencies: Strong communication skills—able to clearly interact with internal teams, contractors, and clients. Exceptional organizational skills, with the ability to manage multiple tasks and priorities. Detail-oriented and able to manage the administrative tasks involved in project coordination. Other Requirements: Must be able to travel throughout the Lower Mainland with a personal vehicle. Ability to adapt in a fast-paced, dynamic construction environment. Compensation: Salary to be discussed during the interview process. Please send your resume: [email protected]
-
2 Bed/2Bath + Office room for rent in Langley.
-
folks , I’ll be very appriciated if you will like my ..In post, share it and it is very important to join to presentation with live demo here is a link www.linkedin.com/posts/levko-kravchuk_vpl-linux-link-discover-open-source-software-activity-7272781128426561536-TLIn?utm_source=share&utm_medium=member_desktop
-
Привіт, а ти вже зробила собі нігтики до свят? Якщо ще ні і ти в пошуках хорошого майстра, велкам в мій кабінет🫶🏻 (я працюю вдома в окремій кімнаті, де все зроблена для натхнення) Знаходжусь в east Vancouver, неподалік від hustings sunrise Чому я? 🎈Гарантована двоетапна стерилізація інструментів 🎈 Лояльні ціни (50$ однотон на короткі, від 70$ однотонне нарощення, дизайн від +15$ на всі нігтики) 🎈 Мілкий ремонт включений в вартість 🎈 Покриття від мене гарантовано носиться не менше місяця 🎈 Широка палітра блискіток, кошачих очей, ви рок,різних штук для крейзі, корейських і тд дизайнів 🎈 Творчий підхід, якщо не можеш вирішити що хочеш на нігтиках але хочеш щось круте і цікаве, маю опцію Mystery Design Set. Це коли ти кажеш свої вподобання і очікування щодо маніку, а я їх реалізовую в своєму стилі P.S. Я закінчила художку і архітектурний тому щоразу виходить щось гармонійне, нове і унікальне 🥰 P.P.S. Маю собачку і кошеня, тому якщо у тебе алергія до мене прийти не вийде 🥺 Inst: ua.van.manik
-
Привет всем! А есть кто занимается ремонтом домашней бытовой техники? Я не думал что это здесь востребовано. А когда попробовал немного офигел. И теперь сам в компании) Ну если чё.. Могу помочь🤦