Українська спільнота Ванкувер Канада
-
folks , I’ll be very appriciated if you will like my ..In post, share it and it is very important to join to presentation with live demo here is a link www.linkedin.com/posts/levko-kravchuk_vpl-linux-link-discover-open-source-software-activity-7272781128426561536-TLIn?utm_source=share&utm_medium=member_desktop
-
Привіт, а ти вже зробила собі нігтики до свят? Якщо ще ні і ти в пошуках хорошого майстра, велкам в мій кабінет🫶🏻 (я працюю вдома в окремій кімнаті, де все зроблена для натхнення) Знаходжусь в east Vancouver, неподалік від hustings sunrise Чому я? 🎈Гарантована двоетапна стерилізація інструментів 🎈 Лояльні ціни (50$ однотон на короткі, від 70$ однотонне нарощення, дизайн від +15$ на всі нігтики) 🎈 Мілкий ремонт включений в вартість 🎈 Покриття від мене гарантовано носиться не менше місяця 🎈 Широка палітра блискіток, кошачих очей, ви рок,різних штук для крейзі, корейських і тд дизайнів 🎈 Творчий підхід, якщо не можеш вирішити що хочеш на нігтиках але хочеш щось круте і цікаве, маю опцію Mystery Design Set. Це коли ти кажеш свої вподобання і очікування щодо маніку, а я їх реалізовую в своєму стилі P.S. Я закінчила художку і архітектурний тому щоразу виходить щось гармонійне, нове і унікальне 🥰 P.P.S. Маю собачку і кошеня, тому якщо у тебе алергія до мене прийти не вийде 🥺 Inst: ua.van.manik
-
Привет всем! А есть кто занимается ремонтом домашней бытовой техники? Я не думал что это здесь востребовано. А когда попробовал немного офигел. И теперь сам в компании) Ну если чё.. Могу помочь🤦
-
🔖Устал от лишнего веса и не знаешь, с чего начать? Я сбросил 55 кг лишнего веса и готов показать, как ты можешь достичь своих целей!🔥 🏋️♀️Персональные тренировки, которые дают реальный результат! 😫Ты устал от бесконечных диет и сложных программ, которые не работают? Я понимаю, каково это — бороться с лишним весом. Я нашел проверенные методы и инструменты, которые работают, и готов поделиться ими с тобой!💎 💪 Что ты получишь: • Видимые результаты уже в первый месяц. • Индивидуальный подход: тренировки, адаптированные под твои цели и уровень подготовки. • Удобство: занятия в центре Ванкувера (в минуте от Vancouver City Centre). Возможен выезд в ваш спортзал или в другие спорт залы Ванкувера. 🏆 Почему стоит выбрать меня? Я не просто тренер — я сам прошел этот путь. Вместе мы найдем баланс между эффективностью и удовольствием, чтобы ты достиг своих целей и чувствовал себя уверенно на этом пути. 📩 Пишите в ЛС за бесплатной консультацией прямо сейчас и начни свою трансформацию!
-
Запрошуємо до реєстрації на дитячі заняття з українського танцю в Collingwood Neighbourhood House. Поєднуємо класичну хореографію та традиційну українську. Графік: щосереди 17:30 - 18:30 Початок занять: 22 січня 2025 Розташування: 3690 Vanness Ave, Vancouver біля Joyce Collingwood skytrain station, є підземний безкоштовний паркінг Заняття проводить хореограф Алла Шевченко. Запис за посиланням: regportal.cnh.bc.ca/program/GetProgramDetails?courseId=16b9abcc-8fed-4c18-831b-1dd4b099dbf4 З питаннями пишіть в особисті повідомлення
-
Здравствуйте! Хочу рассказать, что есть компьютерный сервис, которым я лично занимаюсь, и он работает уже больше года. Если что-то случилось с ноутбуком или другой техникой, можете обращаться. Работа происходит быстро, а главное - качественно. Расскажите что случилось, и я подскажу что вам нужно. Владислав +12365129980
-
А цієї неділі 22 грудня о 13:30 маємо прем'єру для діточок. Вистава "Червоний Капелюшок", це відома історія про Червону Шапочку в оригінальні інтерпритації. Тривалість вистави 45 хв Мова вистави - українська. Вхід - вільний.
-
Доброго ранку! Нагадую цієї п'ятниці 20 грудня о 19:00 маємо прем'єру для дорослих, комедія за п'єсою Олександра Вітра "Станція". Це комедія з елементами фантастики про трьох жінок, що потрапляють на загадкову станцію де здійснюються їхні бажання. Тривалість вистави - 1 година 20 хв. Мова вистави - українська. Вхід - вільний.
-
Підскажіть будь ласка де знайти курси водіння ?
-
Шукаю приватні уроки водіння ,авто інструктора !
-
Уряд Канади ще у 2023 році оголосив, що програми підтримки для українців на CUAET візі закінчуються 31 березня 2025 року. До сервісів, що їх фінансувало Агенство з Імміграцій, Біженстав та Громадянства Канади (IRCC) належать, наприклад, курси англійської, допоміжні сервіси з працевлаштування, пошуку житла, дитячі та спортивні курси, соцдопомога у бібліотеках та рекреаційні програми. У громаді та соціальному секторі було очікування, що є можливість на продовження допомоги українцям і після березня 2025. Новина останніх тижнів, що федеральне фінансування таки закінчується, а організаціям-провайдерам почали приходити офіційні листи, що клієнти на CUAET не будуть серед отримувачів соцпослуг на 2025-26 рік. Що це означає для українців на CUAET по всій Канаді? Це означає, що варто бігти вже та бажано ще вчора в профільні організації, якщо вам потрібні соцсервіси від агенств, які фінансували IRCC. Вони всі продовжують працювати до кінця фіскального року (той, що 31 березня), але найпопулярніші з програм уже перестають набирати клієнтів до кінця календарного, аби встигнути за залишкові три місяці допомогти тим, хто вже зареєстрований. Якщо люди мають PR, тільки-но імміграційний статус оновиться, більшість цих сервісів знову стануть їм доступні. Обмеженням є саме CUAET віза та дозвіл на роботу цього типу. Альтернативно, можна шукати агенства, що не спиралися саме на федеральне фінансування від IRCC, бо у них свої цикли оновлення. Що з цим можна пробувати зробити? Учора, 18 грудня, Конґрес Українців Канади (КУК) почав кампанію звернень до урядових посадовців з проханням продовжити програму CUAET іще на 3 роки. "З лютого 2022 року Канада прийняла приблизно 300,000 українських громадян через візову програму "Канадсько-український дозвіл на екстрені поїздки" (CUAET) — трирічний дозвіл на проживання та роботу в Канаді. [...] Конґрес українців Канади (UCC) закликає міністра Марка Міллера запровадити автоматичне трирічне продовження цієї візи, а також пов’язаних із нею дозволів на роботу та пільг для всіх власників візи CUAET у Канаді." - UCC КУК закликає приєднатися до кампанії звернень до міністрів уряду. На сторіці Call to Action on CUAET Extension є зразок листа, що його можна написати. Також просять поширювати цей заклик у соцмережах.