Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Спасибо, я был уже там, на понедельник договорились
-
Усім привіт.Продаю тональний засіб Dior forever 00 neutral.Купувала за 74$ + tax віддам за 50$ pick up Richmond 10000 kilby dr. На жаль не підійшов відтінок ,а повернути не можу бо згубила чек( Спробувала лише раз тож almost brand new🥰
-
Запрошую на інформаційну сесію від Fraser Health про програму HCAP (навчання+працевлаштування) у цей четвер www.fcrloan.ca/event-details-registration/accep-iehp-fraser-health-health-career-access-program
-
FreshCo
-
Усім привіт) хто знає де в Річмонді можна гречку купити не за всі гроші світу?)Бачила на Амазоні продають але трохи ціни кусаються😬
-
А в якому саме не підкажете ?були на днях в Фрешко (Blundell centre) щось не знайшли( 🥺
-
там є
-
Річмонд
-
maps.app.goo.gl/dju8eurdu9PwprJq6?g_st=it
-
I'm recommending Mr @Steven_JohnsonFx immediately, I got my profit, send him a dm if you are interested in making money online, very genuinely safe and secure only on telegram 👇👇👇👇👇👇 t.me/+vC3_LMvTe05iYTU0
-
T&T
-
-
Вебінари українською мовою на медичні теми від SUCCESS : 1. Цифрова медична грамотність: доступ до медичних ресурсів онлайн (26 лютого, 18:00 -19:30) За посиланням вся детальна інформація та лінк на реєстрацію: successbc.ca/event/digital-health-literacy-accessing-medical-resources-online-%d1%86%d0%b8%d1%84%d1%80%d0%be%d0%b2%d0%b0-%d0%bc%d0%b5%d0%b4%d0%b8%d1%87%d0%bd%d0%b0-%d0%b3%d1%80%d0%b0%d0%bc%d0%be%d1%82%d0%bd%d1%96/ 2. Все про вакцинацію від ВПЛ: захист для вашого здоров’я (7 березня, 10:00 – 11:30) Запрошений гість буде говорити англійською мовою та буде паралельний переклад українською. То цей вебінар може бути актуальним не тільки для українців, а й для всіх хто розуміє англійську. За посиланням вся детальна інформація та лінк на реєстрацію: successbc.ca/event/all-about-hpv-vaccination-protection-for-your-health-english-and-ukrainian-%D0%B2%D1%81%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%BE-%D0%B2%D0%B0%D0%BA%D1%86%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%86%D1%96%D1%8E-%D0%B2%D1%96%D0%B4/
-
✨ Подаруйте своїм віям та бровам неперевершений вигляд! ✨ Вітаю! Я — майстер з ламінування та фарбування вій і брів, і я запрошую вас на унікальну процедуру для ідеальних, виразних очей. 💫 Що ви отримаєте: Ламінування вій: Ваші вії будуть виглядати довшими, густішими і більш доглянутими. Жодних зайвих маніпуляцій з тушшю – результат триватиме до 8 тижнів! Фарбування вій і брів: Ідеально підібраний колір підкреслить вашу природну красу, додасть виразності погляду та виглядатиме природно. Брови, що не потребують корекції щодня: За допомогою правильного фарбування ви зекономите час і зусилля на щоденний макіяж. 🖤 Я працюю в Річмонді, і готова перетворити ваші вії та брови! Поспішайте записуватись — місця обмежені! 🌸 📅 Запис на процедуру доступний через ДМ www.instagram.com/olena_lashes_and_brows_?igsh=MWJsMjYzNGlpMGZpdQ%3D%3D&utm_source=qr Не відкладайте красу на потім! Ваші очі заслуговують найкращого 💖 #ЛамінуванняВій #ФарбуванняВійІБрів #Краса #Річмонд #Перетворення
-
www.instagram.com/reel/DGTK3XIIAye/?igsh=MXUwdDRvZ3dmam9jMQ==