Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Неееее Проще с частниками Агентства вообще тебя не рассмотрят
-
Пиши что все есть 😂😂😂 Пиши работаю и номер друга Истор я скажи есть и дай номер airbnb (хоть какая-то но все-же истор я
-
В округах простіше? Surrey, Richmond і тд?
-
Это да, здесь везде зп примерно одинаковая оть в ванкувере хоть 100км от него
-
Я ходил лично к ним, попробуйте загуглить suссess
-
Знакомые сняли квартиру в Сюрей будучи ещё в Польше
-
В целом да, с квартирами это жопа полная
-
А ты чего не спишь Tony?
-
Главное начать и выучить до подачи на вид на жительство
-
Посмотрите по нокам У вас на это будет 3 года, сейчас займитесь лучше квартирой и работой(сейчас только это должно волновать) остальное потом
-
Мені кидали ось таке :
Через три роки після закінчення терміну дії вашої візи CUAET уряд запропонує вам постійне місце проживання, якщо ви (1) маєте роботу, (2) вивчили англійську або французьку мову, (3) не маєте судимості (не підлягаєте арешту). Тож про PR зараз не турбуйтеся. Офіційного плану щодо цього немає. Проте багато хто з нас має тісні зв’язки з урядом, і ми знаємо, як розвиваються ці візи. Уряд, навіть якби хотів, не міг би депортувати приблизно 350 000 (орієнтовна кількість до кінця 2022 року) українських біженців з трьох причин: (1) їм потрібна робоча сила, (2) було б фізично неможливо депортувати 350,000 біженців, і (3) канадці хочуть українських іммігрантів. . Українська діаспора користується повагою, тому так багато українських біженців приймається в рекордно швидкі терміни.