Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Дякую🙏
-
Дякую, але не зовсім однозначно у цій статті щодо цієї частини:
The change means international travellers will no longer have to prove they are fully vaccinated against COVID-19. Under the current rule, Canadians returning to the country who aren’t vaccinated must show a negative COVID-19 test result before arriving, and undergo further testing after arrival. They also must quarantine for 14 days.
-
Це чудова новина🙏 дякую
-
Да, ми ось і сидимо зараз, як в клітці
-
🔝 🔊 ❗️ В продовженні інформації стосовно візи в Канаду на дітей яким не прийшло підтвердження, а батькам прийшло. ❗️ 🔝 🔊
☎️ Аудіо запис з перекладом розмови та відповіддю на дане запитання. Розмова з працівником центрального офісу Канади по візових питаннях ❗️
---- Чи можу я отримати візу для своєї дитини, оскільки я бачила багато інформації в FACEBOOK та інших сайтах, люди поширюють інформацію, що можемо відправити дитячі паспорти разом з паспортами батьків.?
----- Це хороше запитання. В цьому випадку важко для нас верифікувати інформацію, якою обмінюються на соц.платформах, тож ОФІЦІЙНА ВІДПОВІДЬ Є ТАКОЮ: Кожен аплікант(особа) в вашому випадку ваша дитина, отримають певні листи, запит паспорту, певну інформацію, які кроки потрібно зробити, щоб отримати візу, тому ви повинні зачекати на запит паспорту вашої дитини або на її foilles-visa. Ви повинні чекати, це те що ми рекомендуємо. ❗️ Якщо ви відправите 2 паспорти і тільки один з них буде мати можливість закінчення процесу(тобто вклейки візи) можуть бути затримки, ми не знаємо що можете статися. Це рішення приймається особисто вами. Ми не рекомендуємо цього робити.
💥 Ок, я зрозуміла, дякую велике за вашу допомогу.