Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Я тоже хочу прийти, главное понять как из downtown проще добраться )
-
Вітаю! підкажіть, будь ласка, може хто володіє актуальною інфою - в якому місті/краіні зараз без проблем можна записатись на біометрію?
-
Кишенів/Молдова
-
Добрий день, підкажіть будь ласка хто вже у Ванкувері може з дітками, в якому ви районі і чи подобається вам? Думаємо які краще роздивлятися райони для життя (дитина 1 рік) щоб комфортно було))
-
Наш менеджер казала що опалення включають буквально на пару тижнів за весь час коли прямо зовсім холодно, типу і так норм тут без опалення
-
А у вас централизованное газовое отопление ? Такое тут бывает? У нас в доме только электричество - регуляторы на стенке, которые сам включаешь, регулируешь темп.,и они нагнетают тёплый воздух
-
Відгукніться будь-ласка ті хто працює в BC як Dental assistants (NOC 3411)🙏
-
Сир несолоний, нежирний TVAROG є в Костко. Дорожчий варіант можна купити в Волмарт. Місцеве молоко не кісне, треба спец. грибок. Коли підете гуляти на Стівстон, завітайте до Steveston European Food Market, там є гречка і тп
-
Никто не едет из центра, может вместе встретимся и поедем?
-
Вже приїхали) трохи зазделегідь...😁
Я, дружина і хлопчик 6р.
-
А скиньте, пожалуйста, точную геолокацию, где мы будем. Там большой парк?
-
Ребятки, подскажите пожалуйста, на детей 1500$ федеральную помощь отменили ? Не можем подать...
-
Може зайняти спот? Тут поки є вибір столів у затінку
-
Зайняли 2 і третій сбоку стоїть
-
Перший раз в Канаді на шашлик йду. Що порекомендуєте взяти. Бачу гріль взяли, то може сосисони якісь
-
Було б сало взяла б сало
-
в дунтавні зараз мітинг
-
в звязку з ситуацією в Ірані
-
Усім привіт у кого чатр мобільний зв’язок? Хочу змінити тариф
-
Який пін треба писати?
4378/25474