Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Привіт Ванкувер! Мене звати Аня. Я з Миколаєва. Вже дві доби, як я зі своїми дітьми та котиком прилетіла до Канади. Моє хоббі - повітряні змії. Маю бажання познайомитися зі всіма Вами та додати кольорів та посмішок у цей не простий для всього світу час. Шукаю своє місце для польотів та маю нагоду розправити крила для нових сил та можливостей. Попереду ще важкий шлях для спільної перемоги, тож буду намагатися робити все, що від мене залежить. Шукаю однодумців та планую нові івенти. Злітаймо, бо ми вільні!
-
Всім привіт. Скиньте будь ласка контакт гарного репетитора з англійської мови. Дякую)
-
Доброе утро! 🆘🆘🆘Заболел ребёнок - простуда, насморк и всё сопутствующее... Может кто-то подсказать аналоги наших лекарств? Интересует капли для носа , так раствор с морской солью для носа, спрей для горла. Наши лекарства в чемодане который потеряли. Буду очень благодарна за информацию 🙏❗❗❗
-
Всем привет ! У меня вопрос по заявлению 🙋♀️ Если в Испании есть карта временной защиты , то что стоит указать:
- Protected person Или
- refugee claimant
-
Всім привіт!
Підкажіть, будь ласка, якщо біометрію сдавали у Римі, чи є можливість обрати для вклейки інше місто? Дякую.
-
Дуже дякую за відповідь
-
Вы также можете посоветоваться с фармацевтом в любой фармаси, согласно возрасту и симптомов ребёнка , он посоветует лекарства over the counter. Nasal spray with sea salt можно также купить. На скриншоте, кот вам прислали сироп от кашля неплохой. Также, например, в суперсторе есть в органик отделе , лекарства гомеопатические и есть отдельные аптеки такие. Выздоравливайте и не болейте.