Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Привіт. Чи треба реєструватися на отримання food банка?
-
звоните им на номер 6046837151 все расскажут. Вам нужно узнать свой мед номер и спросить покрьі т ли он страховкой. Если да, то можно с етим номером обращаться к врачу не дожидаясь почтьі.
-
Здравствуйте.Кто то прилетал по бесплатным билетам? Если да,то через сколько вам именно прислали билеты?
-
Спасибо, сегодня как раз получили ответ. Теперь нужно вьіделить время для написание єтого романа😁 Постараюсь сегодня. Спойлер: у нас хепи енд👌
-
Это кажется нормально я тоже месяц жду и приятельница получила через месяц ждите
-
www2.gov.bc.ca/gov/content/health/health-drug-coverage/msp
-
Ничего себе. Спасибо большое я и свой бокс проверю
-
Сьогодні здала роад тест! Здала з першого разу! (Навіть сам екзаменатор здивувався). Я була в нього остання, він вже був налаштований на вечерю. Сьогодні в Річмонді перекриті дороги, він мене не повіз на хайвей (хто живе в Річмонді, той знає що тут хайвей на острів Сі таке собі приключеніє). Ще й в пробці простояли багато часу. Сьогодні Я спитала чи вже він екзаменував українців. Стаказав так, в пару останніх місяців було багато. Всі дуже френдлі (дякую, люди за позитивний імідж)
-
Думаю, що більше від людини яка приймала залежить. І від їх обставин. Мені попався дуже класний дядько.