Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Спасибо, сегодня как раз получили ответ. Теперь нужно вьіделить время для написание єтого романа😁 Постараюсь сегодня. Спойлер: у нас хепи енд👌
-
Это кажется нормально я тоже месяц жду и приятельница получила через месяц ждите
-
www2.gov.bc.ca/gov/content/health/health-drug-coverage/msp
-
Ничего себе. Спасибо большое я и свой бокс проверю
-
Сьогодні здала роад тест! Здала з першого разу! (Навіть сам екзаменатор здивувався). Я була в нього остання, він вже був налаштований на вечерю. Сьогодні в Річмонді перекриті дороги, він мене не повіз на хайвей (хто живе в Річмонді, той знає що тут хайвей на острів Сі таке собі приключеніє). Ще й в пробці простояли багато часу. Сьогодні Я спитала чи вже він екзаменував українців. Стаказав так, в пару останніх місяців було багато. Всі дуже френдлі (дякую, люди за позитивний імідж)
-
Думаю, що більше від людини яка приймала залежить. І від їх обставин. Мені попався дуже класний дядько.
-
я цікавився цим. є такі експедиції, але вони прям вкрай не дешеві
-
www.yervana.com/en/adventures?category%5B0%5D=Fishing&city=Vancouver%2C%20BC%2C%20Canada&from=1662058800000&to=1669838400000&guests=1&minPrice=0&maxPrice=1000&sortType=popular_score&page=0&loading=false&gl=1%2Acl5c5v%2A_gcl_aw%2AR0NMLjE2NTczMDgyOTIuQ2p3S0NBandpSnFXQmhCZEVpd0F0RVNQYU5Nc3RoR2pJZThGbE1ZN1M4MTRwaXF5WXFaNk5aRTN4YXMwZTJ3OVE5Slp2MmItck1JT2ZSb0M0aWtRQXZEX0J3RQ.&fbadid=%7B%7Bad.id%7D%7D&fbclid=IwAR3UoTP4uPJ-Dv4IMhcJQ-ktRciUFKHGSRPOpYX8-hvt5bCdZdNURPYO-I&utm_source=paid_social&utm_medium=FB.ads&%20Canyoning=0&utm_campaign=%7B%7Bcampaign.name%7D%7D&utm_source=google-ads&utm_medium=cpc&utm_campaign=&utm_agid=140578006994&utm_term=fishing%20charters%20vancouver&utm_content={adgroupname}&gclid=Cj0KCQjwkOqZBhDNARIsAACsbfLVUYZVqJV9mq26IVFje7GVv5F4rEOOmEp81kTJTCOP3AbodIrU27YaAnKvEALw_wcB
-
а ні, я помилявся не так уже й дорого
-
ніде не бачу уточнень, лише що група мінімум 4 особи
-
якщо дійти до моменту з бронью, то пише from 210/explorer походу це на людину. А ще ліцензія потрібна окремо