Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Доброго дня ! Чи є такі люди в яких у ворк пермит були помилки у датах? Куди треба звертатись? Мені казали в IRSS чи правильно? Дякую
-
Привет всем. У кого получилось получить жилье от success по прибытию в Ванкувер?
-
Спасибо да я знаю за аэропорт,но говорят здесь можно вот только где, спасибо
-
Нет ничего в ВС специального для прибывших пенсионеров из Украины
-
Зробив канадські права. Хочу дати декілька порад тим, хто зараз в процесі. 1 Перед здачею теорії прочитайте правила дорожнього руху для Британської Колумбії ( вони мають багато відмінностей від України). 2 Знайдіть пробні тести і проходьте їх, це допоможе Вам зрозуміти, що від вас хочуть почути на тестах і побачити на дорозі ( багато запитань в тесті не мають відношення до правил дорожнього руху). 3 На теоретичному тесті є можливість перенести відповідь на запитання в кінець, якщо є сумнів або ви не знаєте відповіді переносьте такі питання. 4 Не покладайтесь на свій 20 річний український досвід візьміть хоча б один урок в інструктора на місцевості де будете здавати. 5 Основні вимоги на роуд тесті це контроль швидкості, обов'язкова зупинка на знак стоп, якщо ви і ще одна машина зупинились на знак стоп одна за другою, потім перша поїхала ви доїхали до лінії і знов зупились ПОВНІСТЮ, при переїзді з полоси в полосу поворот голови в сторону повороту, приповороті направо - сильний поворот голови направо(контроль велосипедної доріжки), перед рухом назад обов'язково огляд назад на 360 градусів і по зеркалах, перед поворотом направо на червоне світло обов'язкова повна зупинка. Дотримання дистанції при зупинці ви маєте бачити трішки асфальту під задніми колесами переднього автомобіля. Перед тестом інструктор запитує жести рукою поворот вправо, вліво, зупинка. В зонах 30км/год їхати 26-30 не БІЛЬШЕ, зона 50 км 45-55, 60км 55-65,....і т.д. При закінченні зони 30км підніміть швидкість .Пішохід на переході став на тротуар або перейшов на інші полоси дороги (якщо більше двох полос) тоді ви їдете. Хоча б декількв днів до тесту (а краще завжди) дотримуйтесь цих правил.
-
Так получилося отримати на 2 тижня в отелі. Просить їх.
-
-
Друзья, кто живёт в Ленгли? Дайте отзыв плз. Нашли хорошую недвижимость под рент, но еще не успели изучить город... На сколько безопасный, удобный для жизни? Есть ли там работа (констракшн электрик,сантехник и прочее)? На сколько удобно добираться куда либо на машине в часы пик, если работать не в Ленгли?