Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Если есть виза то с любой страны впустят и выпустят
-
Даже с переходником работает слабо..
-
,как можно получить визу можно узнать
-
Визу CUAET можно оформить по ссылке portal-portail.apps.cic.gc.ca/signin?lang=en . Вам нужно зарегистрироваться и заполнить анкету. Инструкция по заполнению с переводом вот portal-portail.apps.cic.gc.ca/signin?lang=en. Далее на электронную почту будут приходить письма с последующими действиями
-
www.ticketmaster.ca
-
Все звичайно, ніяких ньюансів немає. Окрім вартості квитків, на грудень - січень квитки дешевші, тому що купуєте заздалегідь (поки є дешеві місця) Чим ближче до матчу тим дорожче.
Дуже рекомендую сходити – це справжнє шоу! Ми вже втретє йдемо з величезним задоволенням!
-
Очень размытый вопрос... Вы напишите, какая конкретно профессия вас интересует, может тогда кто-то вам более детально и подскажет. А так какие-то специальности нужно подтверждать, получать лицензию. Какие-то можно и без этого. А резюме это вообще must have.
-
Всім привіт, я репетитор з англійської мови зі стажем. Проживаю в Канаді вже 2 роки, якщо потрібно для вас або ваших діток репетиторство, звертайтеся😊
-
Beauty is in the eye of the beholder. 🤔
-
Всім привіт. Я працюю на роботі, але шукаю собі підзаробіток.
Зацікавився роботою — розвозити газети, або листи в моєму районі.
Підкажіть будь ласка, як правильно ввести назву такої вакансії І де її взагалі шукати? На яких сайтах?
-
порада, бо сам так вчинив, прийти за пів години до відкриття та встати в чергу (так вже буде черга, але вам на сдачу роуд тесту потрібно) та записатися на волкин варинат. Коли буде вільний час у інспектора, хтось не прийшов чи інше ви будете перші. Я почекав приблизно годину. Складав в Річмонді.
-
Всім привіт підскажіть будь ласка чи потрібно ArriveCAN?