Не знаю как это влияет на придбання дома)
Главные иметь хороший крэдит скор и стабильный заработок, ну и соответственно который соответствует цене дома
Я вникала в ці питання, бо ще не до цього. Але як говорить наш добрий українець, в якого фірма для оформлення моргейжів і не один рік займається цим, порадив зробити так))) Кожен вирішує для себе як краще….
Не впливає, але є ризик один відкаже в позиці, а інший ні. Або вам треба збирати на даунт пеймент поки не виконаєте умови першого, а пропозиція іншого буде швидкіша.
Он вам по идеи должен был сказать, что foreign buyers платят ещё дополнительный такс при покупке недвижимости, так что думаю для многих здесь первозадача получить ПР, найти хорошую стабильную работу с достойным заработком.
Так я ж наголосила, зараз нам не доцього щоб купувати)))) Але відкрити рахунок ніхто незаважає. От коли пройде трохи часу , потім зрозуміємо куди краще рухатись.
Це кожен вирішує для себе))) Мені підказали близькі моєї родини та інші друзі, які живуть тут не перший десяток, тому для мене це сенс. Зробили так, бо порахували доцільно, щоб потім локті не кусати. Якось так