Українська спільнота Ванкувер Канада
-
У вас всё хорошо? Какая норма общения? Вы меня упрекнули в моем тоне разговора/совета! Я вам ответила, что как вы по переписке можете понять тон собеседника, если вы читаете текст! Аналогичный вопрос, задала вам! На что ответили, Полегче…. Это не конкретно меня , касалось, ок?
-
Привіт. Шукаю сімейного лікаря) та що мала мене взяти взяла декретну відпустку і не набирає. Порадьте будь-ласочка. Якщо є в Річмонді, взагалі супер. Але не принципово. Я вже заповнила заявку на пошук лікаря на сайті BC. Але очікування там 6 міс, а мені терміново треба
-
Ребят, привет. хотела порекомендовать вам репетитора по английскому языку, сама у неё занимаюсь, мне очень нравится подход и цена адекватная. Может кому-то пригодится.Полина 604-365-4779. 25$ за час. Находится в Нью Весте, но занимаемся онлайн.
-
Якщо вам терміново, то можете записатися до ближчої walk-in clinic, та сходити туди. Або дзвоніть 811 на лінію з медичним фахівцем. Якщо потрібно вам зроблять online call з лікарем
-
Дякую. Так, я знаю про волк-ін клініку. Про 811, цікаво, в них є база лікарів які набирають пацієнтів.
-
Я чогось згадала як колись цілий день простояла в лікарні щоб записатися до сімейного лікаря в Києві. Проклинала все на світі. А виявляється може бути все сложніше.
-
Здесь найти семейного доктора проблематично, а хорошего ещё сложнее)) Многие его и не имеют( Но как вам посоветовали вы можете сходить в walk in, там вам если что и направление дать смогут к специалисту, и на анализ крови отправить, также есть различные apps для видео звонка, например Maple app.
-
Супер! Дякую! Буду знати.
-
Вони і ліки виписують?
-
Дякую!