Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Я чогось згадала як колись цілий день простояла в лікарні щоб записатися до сімейного лікаря в Києві. Проклинала все на світі. А виявляється може бути все сложніше.
-
Здесь найти семейного доктора проблематично, а хорошего ещё сложнее)) Многие его и не имеют( Но как вам посоветовали вы можете сходить в walk in, там вам если что и направление дать смогут к специалисту, и на анализ крови отправить, также есть различные apps для видео звонка, например Maple app.
-
Супер! Дякую! Буду знати.
-
Вони і ліки виписують?
-
Конечно, ну если посчитают необходимым это сделать
-
Дякую!
-
Не болейте!)
-
неожиданно много и достаточно крутой набор... мы получали на 4 человека в Ванкувере... Это небо и земля
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка ті, хто винаймав житло нещодавно- ви вказували sin number в аплікації , коли подавалися на квартиру чи ні? І чи потрібно взагалі розсилати усім свої особисті у вигляді sin number .
-
Мы никогда не указывали даже когда в applications просили и проблем с этим не было
-
Дуже дякую, ми зараз шукаємо квартиру і ходимо на перегляди але після заповнення аплікації повна тиша.. ми не вказували сін коди і думали , що проблема в цьому , що нам всі відмовляють.
-
Не думаю, что в этом проблема. А вы как-то показываете свою платежеспособность ?
-
А как это реализуется? Я имею ввиду вот кто-то узнал син, дальше что? И как проверить что я таки не плачу за айфон?🙂
-
Так, чоловік має контакт в місцевій фірмі, плюс показуємо банківські рахунки зі збереженнями, є всі рекомендації з цієї роботи , з минулої , виписка з банку за останні 6 місяців з фопу
-
Все є але чомусь нема ніякої реакції від лендлордів, чому - не розуміємо.
-
Дітей і тварин теж нема
-
Вам в рекламі зніматись🥰
-
Доречі, так завжди коли довго живеш закордоном щось хочеш своє, якого ніколи не їв. Я так ліверну ковбасу ковбасу та фаршмак хотіла колись, мені батьки УкрПоштою передавали🤣
-
Вы узнавали, что за работа? Мне кажется, не стоит это распространять. Очень похоже на развод или что-то не очень легальное. Слишком много таких объявлений с подобными фото и без описаний
-
На 32$ в час нужна какая-никакая квалификация или опыт. И в описании можно написать больше, чем "у нас есть транспорт". Подумайте
5510/25471