Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Посмотрите на маркетплэйс, говорят там много можно найти бесплатно
-
Добро дня усім ! Терміново потрібно дві кімнати для оренди в Нювес Мінстері , не за всі гроші . Може хтось вкурсі де є . Дякую
-
Hey dear! My name is Mr Mark from Florida USA , Im a real estate manager and property owner, Looking for a Part Time assistant, Your Job is Posting My Rental Properties On social Media Platforms(Facebook marketplace) and you get paid $600 weekly! Text me if interested
-
У вас є підтвердження х офіційного сайту чи представнику де таке написано? Що значить видають до березня? Якщо вже є лист підтвердження, то в ньому все написано, до коли видають по цьому листу ворк перміти.
-
Програма може і праціє рік. Треба розуміти що вкладається в термін "отримати ворк перміт". Це може значити і фізичне отримання вже в аеропорту. Тобто якщо вони вже отримали листа дозволу на ворк перміт, то далі всі інструкції прописані в тому листі. Вокр перміт, що вам видають нічим, не відрізняється від ворк пермвту що видають іншим людям. Процес такий же самий.
-
Я вважаю, недоречно вводити людей в оману і писати про сроки так, ніби це підтверджена і авторитетна інформація. Я, наприклад, довіряю більше тому, що написано в листі апрувалу. По моєму досвіду, офіційні джерела в Канаді щодо всих цих програм завжди краще непідтвердених чуток
-
Хочу посоветовать механика , в Бёрнаби свое СТО был у разных многие разводили просто на деньги , что нужно кучу всего менять, мне посоветовали Виктора и все супер
-
Прекрасно, только где тут написано, что программа закроется или что ворк пермиты перестанут выдавать? Тут написано, что до марта это будет бесплатно
-
Оксано, я вам написала і скинула фото в приват)
-
Ну да, как собственно и того, что она будет продлена. Если к марта поймут, что не справляются с количеством мигрантов - закроют да и все.
-
Так і написати можна, що "я вважаю, краще приїхати до березня, бо є інформація що лише до березня програма буде безкоштовно. Хоча сроки закінчення програмі наразі невідомі." І всім будє ясно, що це лише ваша думка, а не 100 процентна інфа. Навіщо розповсюджувати недостовірну інформація.
І ще раз, закриття програми ніяк не впливає на фізичне отримання ворк перміт по листу
-
Там не написано про закрытие программы. Там написано про плату. Возможно после марта она всего навсего станет платной
-
Как и то, что просто сообщат, что закрывают и дальнейшее получение ни виз, ни разрешений на работу не возможно.
-
Дяка
-
Мда, працюй працюй, а по таксам роздав і все.
-
Ооо, так у вас ещё бюджетно выходит! У меня за 2 недели до налогов и вычетов 1900, а на руки 1350) грабеж!
-
В мене питання, до батьків дітки чиї ходять в дєйкер. Ви подавалися на CCFRI? Ми взагалі проходимо по цій програмі?
-
Я так вообще около 60% налогов плачу
-
Боюсь представить какая у вас зарплата))) 👍
-
А как у вас так получается? Такая неприлично высокая ЗП?
5581/25459